Beskyt dine hænder med træningshandsker

Hvad end du har sart hud eller ej, så bliver dine hænder udsat for slid, når du blandt andet løfter tunge vægte. Undgå unødvendige skader og ru hud med et par smarte træningshandsker til styrketræning. Vi har noget til enhver form for træning. Se vores udvalg, og køb på føtex.dk.

Få godt greb med træningshandsker

Iført de rigtige fitness handsker til dit behov slipper du automatisk for visse bekymringer. Blandt andet mindsker du chancen for ru hud og vabler, der kan være til gene for din træning i længere tid. På samme tid kan du også opleve, at du får et bedre greb. Derfor er det eneste, du skal bekymre dig om, at udføre øvelserne korrekt, så du får mest muligt ud af din træning.

Lyder det som noget, du kunne få gavn af under dit besøg i fitnesscenteret? Så er der ingen grund til at tøve med at finde den rette model til netop dit behov. På føtex.dk kan du opleve et bredt sortiment af handsker til træning. Dermed kan du også få lidt inspiration til din træning - især hvis du også undersøger vores udvalg inden for træningsudstyr.

Slidstærke og beskyttende træningshandsker

Træningshandsker har til formål at beskytte hænderne og give et godt greb. Derfor er de lavet i lækre, slidstærke materialer med fokus på maksimal komfort under træning. Handskerne er typisk fremstillet åndbare og svedtransporterende materialer, der giver god pasform og godt greb. Fordelen ved at vælge en god træningshandske er:

  • at du får rigtig god beskyttelse af håndfladen 
  • godt greb om håndvægte, stænger og træningsmaskiner


Find handsker til træning på føtex.dk 

Det er naturligvis ikke kun til styrketræning og ved løft af tunge vægte, der kan være behov for et par gode handsker. Vil du træne mave og ryg med et mavehjul? Måske er du mere til at hive dig selv op i ribberne? Med et par handsker kan du få et bedre greb og dermed sikre en langt bedre træning.

Gå på jagt efter de helt rette handsker til dit behov på føtex.dk. Vores brede sortiment har noget til flere forskellige sportsgrene, så der er altid en god grund til at undersøge det store udvalg. Når du handler hos os, ved du også, at kvaliteten er i top.

FAQ - Ofte stillede spørgsmål om træningshandsker