Træn dine abs med et mavehjul

Et mavehjul er et simpelt træningsudstyr, der virkelig sætter mavemusklerne i arbejde. Samtidig er det funktionelle hjul også i stand til at ramme andre muskler end blot maven - det træner nemlig hele din core. Køb et mavehjul eller træningshjul på føtex.dk, og kom godt i gang med træningen derhjemme.

Sådan bruger du et mavehjul

Et mavehjul er nemt at benytte. Udformet som et hjul med to håndtag efterlader det måske ikke meget til fantasien. Ikke desto mindre er redskabet enormt effektivt. Grib håndtagene fast, og stem tæerne mod gulvet, mens din ryg er helt ret. Med dine mavemuskler helt spændt begynder du at rulle langsomt fremad, så din torso kommer så tæt på gulvet som muligt uden at røre.

Hvis det er for hårdt, kan du starte på knæene i stedet. Det giver en lidt lettere træning, der stadig går lige i mavemusklerne. Er det stadig lidt for ekstremt? Så kan du blandt andet bruge en smart foam roller, der lægges foran dine lår. Det kan blandt andet hjælpe med at holde balancen, så du kan få mest muligt ud af træningen.

Forsøg at nå så langt ned som overhovedet muligt, når du ruller ud med dit mavehjul. Når du kan mærke, at din krop ikke kan længere, ruller du blot tilbage mod kroppen. Det er vigtigt, at du altid har spændte mavemuskler, en ret ryg og føler, at du har kontrol over dine bevægelser.

Køb træningshjul på føtex.dk

Hvad end du kalder det et mavehjul, træningshjul eller motionshjul, så finder du det på føtex.dk. Der er derfor ingen grund til at finde på undskyldninger for at udskyde hjemmetræningen.

Vi tilbyder flere forskellige former for udstyr til din træning. Det vil sige, at det naturligvis ikke kun er din mave og core, der kan blive særdeles veltrænet. På føtex.dk finder du også håndvægte til træning af biveps og triceps samt vippebræt til core og balancetræning. Når du har alt udstyret derhjemme, så er der ingen undskyldning for ikke at komme afsted. Når træningen er blevet nem at gå til, vil du også nemmere få lavet øvelserne. Kom godt i gang med en aktiv livsstil med træningsudstyr og mavehjul fra føtex.dk.