Kattemad, snacks og tilbehør

Her på siden finder du et bredt udvalg af kattemad, kattehuler, kattesenge, kattelegetøj, kattegrus og kradsetræer, så du kan finde og købe alt til din kat ét sted.

Vælg mellem flere typer kattemad på føtex.dk

Fra fisk til okse til fjerkræ. Der findes et hav af muligheder, når det kommer til kattemad. Er din kat særligt glad for laks? Eller er det mere kalkun, der går rent hjem? Gå på opdagelse i vores brede sortiment af kattefoder, og vælg blandt andet mellem varianter såsom:

Har du oplevet, at din kat foretrækker vådfoder frem for tørfoder? Så kan du overveje at give paté i stedet – eller at blande tørfoder og vådfoder sammen, så din kat stadig får de gode næringsstoffer fra tørfoderet.

Shop kattemad og tilbehør til katte hos os

Som katteejer ved du sikkert, at der er visse produkter, du ikke bør gå ned på. Det er først og fremmest kattemaden, så din kat aldrig behøver at gå sulten rundt derhjemme. Men det er særligt også kattegrus, så din kat har et rent og godt sted at gå på toilettet. Samtidig sørger godt kattegrus også for, at lugten fra toiletbesøget ikke spreder sig i dit hjem. Du kan også holde din kat aktiveret med kattelegetøj, der både står for aktivering og underholdning. Heldigvis kan du få fat i alt det nødvendige til din kat hos os, så du nemt kan fylde lageret op ét sted.

Forkæl din kat med lækker kattemad fra føtex.dk

Uanset hvilken type kattemad, din kat foretrækker, kan du finde det i vores store online udvalg blandt populære mærker såsom Whiskas, Sheba og Kitekat. Vores brede sortiment har noget for selv den mest kræsne kat. Så lige meget om din kat er mest til tørfoder eller vådfoder med smag af rejer, kylling eller okse, så kan vi hjælpe. Bestil nemt kattemad online og få det leveret lige til døren.