Vådfoder til katte

Her på siden kan du vælge mellem flere smagsvarianter og mærker af vådfoder til katte. Uanset om din kat har en foretrukken type vådfoder, eller om du leder efter en ny variant, kan du finde det i vores brede udvalg herunder.

Udforsk vores udvalg af vådfoder til katte

Selvom din kat får alle de næringsstoffer, den har brug for, når du fodrer den med tørfoder til katte, så er der mange fordele ved også at give vådfoder.

  • Din kat får ekstra væske fra vådfoderet
  • Saftige stykker af kød giver din kat noget at tygge på
  • Du får en nem måde at forkæle din kat lidt ekstra i hverdagen

 

På føtex.dk har vi samlet et bredt udvalg af forskellige former for vådkost til katte. Det betyder, at du først og fremmest kan vælge mellem flere mærker. Men du kan samtidig også finde smagsvarianter med alt fra fjerkræ til fisk og okse blandt udvalget. Dermed kan du nemt finde en variant, din kat vil elske.

Giv din kat lidt ekstra lækker mad med vådkost

Katte er rovdyr, og derfor er mange katte glade for at spise vådfoder. Dels er smagen mere intens end ved tørfoder, men konsistensen er også mere lækker. Ligesom godbidder til katte, kan du derfor vælge at give vådfoder, når din kat fortjener lidt ekstra forkælelse. Føler du ikke, at din kat får spist nok til dagligt, kan du også forsøge at blande vådfoder og tørfoder sammen. På den måde kan du gøre kattemaden lidt ekstra spændende – samtidig med at din kat får alle de nødvendige næringsstoffer.

Shop vådfoder til din kat online på føtex.dk

En af de store fordele ved vådfoder på dåse eller i bakke er, at det kan holde sig i rigtig lang tid. Du kan derfor med ro i maven bestille et godt lager hjem af din kats foretrukne vådfoder. Så undgår du nemt, at du løber tør. Find og bestil nemt online til hjemmelevering her på siden.