Dyrefoder og -tilbehør

På føtex.dk tilbyder vi et stort udvalg af både foder, godbidder, legetøj og masser af tilbehør og udstyr til din bedste ven – hvad enten det er en hund, kat, fugl, kanin eller gnaver. Se vores udvalg her på siden.

Populære mærker

Vælg den type dyrefoder, dit kæledyr foretrækker

På føtex.dk tilbyder vi et stort udvalg af dyrefoder og tilbehør, der dækker behovene for dit kæledyr. Uanset om du har en energisk hund, en nysgerrig kat eller charmerende smådyr, har vi det foder, der matcher deres daglige behov.

Har du et kæledyr derhjemme, har du måske oplevet, at visse former for dyremad er et større hit end andet. Dyr, ligesom mennesker, har nemlig præferencer, når det kommer til mad. Heldigvis findes der et hav af varianter, der både tilbyder forskellige smage og teksturer. Foretrækker dit kæledyr dyrefoder med kylling eller fisk? Er det bedst med store stykker dyremad, eller er små stykker bedre?

Vælg mellem de forskellige muligheder, og glæd dit kæledyr med dyrefoder, de rent faktisk gider spise. På den måde bliver det nemmere for dig at sørge for, at dit dyr er velernæret og glad.

Bredt sortiment af dyrefoder til alle behov

Visse dyretyper eller racer har behov for en mere balanceret diæt end andre. Ligeledes kan dyrenes alder påvirke, hvilken type dyremad, dy bør vælge til dit dyr. Heldigvis kan du her på siden finde alverdens former for mad til dyr, såsom:

  • Hundefoder: Vælg mellem tørkost, vådfoder, og snacks designet til at opfylde ernæringsbehovene for hunde i alle aldre, størrelser og racer.
  • Kattefoder: Find det perfekte foder til din kat, herunder specialiserede produkter i et væld af forskellige teksturer og smage.
  • Foder til smådyr: Fra kaniner til hamstere og fugle, tilbyder vi en række foderprodukter specielt designet til at opfylde ernæringsbehovene for en bred vifte af smådyr.

Hvad end du leder efter foder, der mætter dit kæledyr, eller om du har mere behov for små snacks, du kan tilbyde i løbet af dagen eller som en del af træning af dit dyr, kan du finde det i vores tore udvalg her. Gå på opdagelse i vores online sortiment, og find den type mad til dyr, der passer til dit kæledyrs behov.

Shop dyremad og tilbehør online på føtex.dk

Det er ikke kun mad, der er behov for, når du er kæledyrsejer. Her på siden kan du også finde alt i tilbehør, så du kan købe alt til dit dyr ét sted. Mangler din kat frisk kattegrus? Måske din hamster eller kanin trænger til frisk strøelse i deres bur? Eller hvad med noget sjovt hundelegetøj, der sørger for aktivering og underholdning? Find det hele her på siden til gode priser. 

Vi har søgt at gøre det let at søge efter og sammenligne forskellige foderprodukter, så du kan finde det bedste match for dit kæledyr. Med detaljerede beskrivelser og specifikationer ved hånden, er det nemt at træffe det rette valg.Glem bekymringerne om at slæbe tunge fodersække hjem fra butikken. På føtex.dk tilbyder vi hurtig og pålidelig levering direkte til din dør, hvilket gør det nemmere end nogensinde at holde dine kæledyr mætte og tilfredse.