Fiskefoder & akvarietilbehør

Hvis du har fisk derhjemme, har du selvfølgelig behov for fiskefoder samt diverse udstyr til at holde vandet og akvariet rent. Her på siden har vi samlet et blandet udvalg, der kan hjælpe dig med at skabe et godt miljø til dine fisk.

Find den rette type fiskefoder til dine fisk

Små fisk og store fisk har behov for forskellige mængder mad. Og visse typer fisk har behov for en speciel diæt for at forblive farvestrålende og sunde. Heldigvis har vi sørget for, at du kan finde flere forskellige former for fiskefoder blandt vores sortiment af dyrefoder og tilbehør på føtex.dk.

Det betyder, at vi har noget for fisk såsom tetra-typer og guppyer såvel som basisfoder til akvariefisk. Derudover finder du både fiskefoder i flager, tabletter og som fler-dages foder. Altså har du mulighed for at finde en type, der passer til netop dine fisk.

Fiskefoder der varer flere dage

Skal du på weekendophold? Eller er der måske en anden grund til, at du ikke har mulighed for at fodre dine fisk en dag eller to? Så er der hjælp at hente. På føtex.dk kan du nemlig finde smarte former for fiskefoder, der er udviklet til at holde i flere dage - også kaldet feriefoder. Nogle typer er gode til en weekend, hvor de sørger for mad nok til tre dage. Andre kan sørge for mad til op til to uger – du behøver på den måde ikke frygte, at dine fisk sulter, mens du ikke er hjemme.

Bestil fiskefoder og tilbehør til fisk på føtex.dk

Dine fisk fortjener at trives og have det godt, og det kan du nemt sørge for med hjælp fra føtex.dk. Derfor har vi fyldt vores lager med mere end blot fiskemad, så du kan skabe et godt miljø i dit akvarium. Blandt andet tilbyder vi:

  • Flere former for fiskefoder
  • Teststrips og akvarieplejer
  • Fiskenet og skrabere
  • Akvariegrus i forskellige farver

 

Med andre ord kan du få fat i alt det, du har behov for som fiskeejer med udvalget her fra siden. Og med det rette udstyr til at fodre dine fisk og rengøre akvariet, kan du se frem til glade og livlige fisk, der får et langt liv som kæledyr. Husk, at du desuden også kan finde foder og tilbehør til dine andre husdyr hos os. Eksempelvis har vi også hundefoder og fuglefoder, så alle dine dyr kan blive ekstra forkælet.