Notesbog

Mangler du et sted at skrive noter, indkøbslister eller dine daglige tanker ned? Så er en god notesbog ideel til alt fra at tage noter på arbejdet til at tegne eller skrive små historier i. 

Køb dine notesbøger og hæfter på føtex.dk 

Det sker ofte, at du har behov for at skrive noget ned. Måske er det noter til skolen eller arbejdet. Det kan også være, at du skal have skrevet vigtige informationer ned, mens du snakker i telefon, eller har behov for at nedskrive dagens mange indtryk. I alle disse situationer kan du få glæde af en notesbog. Skal du have din notesbog med på farten, har den også den klare fordel, at siderne ikke vil falde ud og rode i tasken, da de som regel sidder langt bedre fast end på en notesblok

Brug din notesbog til:

  • Noter til studiet
  • Som dagbog
  • Huskebog på natbordet
  • Til indkøbslister, pakkelister mv.
     

Teknologiens verden har bragt mange fordele med sig, og mange bruger formentlig deres mobil til at skrive ting ned, de skal huske. Men det kan stadig være rart, at have en fysisk notesbog ved hånden, når der skal skrives noter, huskesedler eller tanker ned. Skal I ud at rejse? Så kan det f.eks. være rart med en fysisk pakkeliste eller noter med steder og seværdigheder, man kan se. Mange bruger også en helt klassisk notesbog som dagbog, da det kan være rart med fysisk pen og papir, når tankerne og dagens indtryk skal flyde.

Flere kender måske også til søvnbesvær i forbindelse med at falde i søvn, når tankerne flyver rundt med alle de dagligdags ting, man skal huske og gode idéer, der kommer frem inden sengetid. Her kan en fysisk notesbog og pen på natbordet også være en fordel, så man kan nedskrive tanker og ting man skal huske, så man lettere kan slippe alle tankerne og glide ind i søvnen.

I vores udvalg kan du finde en notesbog i A4, A5 og A6 format, hvor langt størstedelen er linjeret, hvilket gør det nemt og overskueligt at holde styr på alle noterne. I sortimentet finder du også notesbøger med spiralryg og de klassiske Kina notesbøger fra Bantex med den karakteristiske røde ryg og hjørner.

Lad kreativiteten flyde ud på notesbogens sider 

Hvis du er den kreative type, der godt kan lide at skrive små historier eller digte i hånden, så har du sikkert allerede et lager af notesbøger derhjemme. Men sådanne bøger kan hurtigt blive fyldt ud. Og måske vil du gerne have en ny bog til hver historie, du skriver? Så kan du få stor glæde af udvalget af notesbøger her på siden. Hvis du samtidig står og mangler lidt nye skriveredskaber, kan du ligeledes få fingrene i dem fra vores store online udvalg.