Ringbind & brevbakker

Mangler du en smart måde at holde orden på kontoret og alle dine dokumenter? Så kan du med fordel anskaffe dig et par ringbind og mapper eller en brevbakke. Lad dig inspirere af vores udvalg af opbevaringsmuligheder til vigtige dokumenter, noter og andre papirprodukter her på siden.

Pas godt på dine dokumenter med ringbind og mapper 

En stak papirer kan hurtig blive svær at overskue – for hvad er det nu lige, der ligger i bunken? Derfor kan det give rigtig god mening at benytte ringbind og mapper, der kan skabe et bedre overblik over alle dine dokumenter.

Med de rette mapper kan du nemt skabe et system, der giver mening. Det kan blandt andet være ved at putte arbejdsrelaterede dokumenter i en farvet mappe, mens dokumenter relateret til din bolig puttes i en anden farvet mappe. Du kan også vælge at dele mapperne op, så faneblade eksempelvis indikerer, at den følgende række dokumenter har noget med arbejdskontrakter og løn at gøre, og at den foregående sektion omhandlede certifikater fra skole og kurser.

Sammen med fotolommer kan du også bruge et ringbind til at samle alle dit barns tegninger ét sted. På den måde får du stille og roligt samlet en masse gode minder, som du senere i livet kan gå igennem sammen med dit barn. Ringbindet lader dig opbevare tegningerne på en forsvarlig måde, så de hverken bliver mast eller krøllede.
 

Find brevbakker og udstyr til kontoret på føtex.dk 

Ganske ligesom en mappe, så kan en brevbakke hjælpe med at holde orden på skrivebordet eller reolen. Sådan en bakke er særlig brugbar, når det omhandler dokumenter, du gerne skal have hurtig adgang til. For eksempel kan du samle dine kommende regninger i en brevbakke, så du nemt kan nå dem, når de skal betales.  

Hvis du er glad for at skrive noter i hånden eller printe vigtige dokumenter ud, så kan du desuden fortsat få glæde af sortimentet i vores store udvalg af kontorartikler og skriveredskaber til gode priser. Vi tilbyder blandt andet notesblokke, der er ideelle til at skrive dine tanker og vigtige informationer ned på. Samtidig kan du også få fingrene i printerpapir, så du altid har mulighed for at printe dine dokumenter ud derhjemme.