Få god dækning med mesh netværk

Trænger du til ny internetdækning i dit hjem? Det kan være  irriterende, når husets Wi-Fi ikke fungerer eller ikke reagerer særlig hurtigt. Derfor tilbyder vi på føtex.dk mesh netværk, som giver god dækning og lynhurtigt internet til hele familien. Vink farvel til dårligt Wi-Fi med føtex.dk.

Hvilket Mesh netværk skal du vælge?

At have lynhurtigt og stærkt Wi-Fi er blevet et krav i de fleste danske hjem, da flere ting - blandt andet arbejdsopgaver foregår online, hvor Wi-Fi og internettet er et vigtigt element. Mesh netværk giver dig et stærkt Wi-Fi signal med dækning i hele hjemmet.

På føtex.dk finder du et stort udvalg af Mesh netværk pakkeløsninger med mellem én til tre enheder, der blandt andet kan levere forbindelse til op til 100 enheder på én gang. Mesh netværks styrke afhænger nemlig af antallet af routere tilsluttet på samme tid.

Udover stærkt internetforbindelse fordelt over hele hjemmet, så har vores Mesh netværk et flot elegant design, der passer ind i ethvert hjem, uanset om du har en eller flere forbundet. Vi tilbyder ligeledes routere med Mesh Wi-Fi, der optimerer sig selv for at levere et fejlfrit og hurtigt netværk.
 

Få fuld dækning med Mesh Wi-Fi routere fra føtex.dk

Med vores Mesh routere får du lynhurtigt internet med dækning over hele hjemmet, afhængigt af antallet af routere. Hvis du vil have mere dækning, end du allerede har, kan du sagtens tilslutte flere Mesh netværk routere. Vi tilbyder blandt routere, der kan dække et areal på op til 4.000 kvadratmeter.

Derudover arbejder Mesh enhederne sammen om at danne et forenet netværk i hele hjemmet således, at Mesh Wi-Fi enheder automatisk skifter mellem hinanden for at give dig og din familie den bedste dækning. Mesh Wi-Fi er ligeledes designet med smart forældrekontrol via en app.

Optimer hjemmets netværk med Mesh netværk fra føtex.dk i dag!