Strygebræt

Har du købt et strygejern, skal du naturligvis også have fingre i et godt strygebræt. Køb et strygebræt her på siden, så du kan komme igang med at stryge alt fra skjorter til kjoler og bukser på dit nye strygebræt.

Strygebræt – uundværligt i alle hjem

Der findes ikke noget værre end krøllet tøj. Det ser sjusket ud, og det er noget, alle lægger mærke til. Derfor er det naturligvis vigtigt, at du husker at stryge dit tøj, så du altid ser godt og veloplagt ud. Vi har et flot udvalg af strygebrætter her hos føtex.dk.
 

Tre gode grunde til at købe nyt strygebræt:

  • Det bliver nemmere at stryge dit krøllede tøj pænt
  • Du kan vælge et strygebræt, der passer til dit strygejern
  • Du undgår at få ødelagt dit tøj på et gammelt, slidt strygebræt 

Et strygebræt gør det nemmere, når du skal stryge dit tøj. Vi har et godt udvalg af strygebrætter her, så du kan få et strygebræt, der passer til dine behov. Naturligvis skal du også have et godt strygejern – se vores udvalg af strygejern

 

Vælg det rigtige strygebræt

Heldigvis er der meget tøj i dag, der ikke behøver at blive strøget. Så hvis det ikke er så tit, du stryger, så behøver du ikke at vælge det dyreste strygebræt, du kan finde. Så er et lille, let strygebræt godt nok.

  • Højden: Det er vigtigt, at du vælger et strygebræt, der passer til dig i højden. De fleste strygebrætter er justerbare, og du kan under specifikationerne se, hvor lavt/højt strygebrættet kan blive.
  • Funktioner: Nogle strygebrætter er specielt velegnede til dampstrygejern. De reflekterer damp og varme tilbage gennem tøjet, så du hurtigere får et glat resultat. Andre strygebrætter er beregnet til at stryge ærmer på, men kan også bruges til at stryge sømme og lignende småting, hvis du f.eks. syr selv. Ærmebrættet kan stilles på et traditionelt strygebræt eller på et bord.


Hos føtex.dk har vi et stort udvalg af strygebrætter og vi giver altid ubegrænset returret. Køb dit nye strygebræt hos os i dag.