GPS til bil

En GPS til bil guider dig hurtigt og effektivt til destinationen og informerer dig om trafik, ulykker og andre forsinkelser undervejs. Vælg mellem flere modeller – fastmonterede eller trådløse – fra TomTom, Garmin og de andre kvalitetsmærker i vores store online udvalg herunder på føtex.dk.

27 produkter

Brug en bil-GPS til rejsen

Kør i ind- og udland med din GPS, og lad den guide dig den korteste og/eller hurtigste vej til destinationen. Undgå trafikpropper og vejarbejde, og bliv ledt trygt igennem ukendte områder med ensrettede veje eller tæt trafik.  
 

Tre gode grunde til at køre bil med GPS:
 

  • Du får anvist den bedste og hurtigste rute
  • Tiden og distancen opdateres løbende
  • Live information om trafikale problemer
     

Ud fra dine præferencer får du med en bil-GPS altid vist den optimale rute – og ændres ruten undervejs, opdateres både tid og distance løbende, så du altid kan se, hvornår du er fremme. Med opdateret software i din GPS får du besked om evt. trafikale problemer som kø, ulykker eller vejarbejde. 
 

Hvad kan en GPS til bil?

Selvom enhver GPS har til formål at føre dig hurtigst og mest effektivt fra A til B, så er der forskellige features, der kan være relevante for dig at til- eller fravælge i dit køb af GPS.
 

  • Kort til ind- og udland skal holdes opdateret. Kører du udelukkende i Danmark behøver du kun adgang til Danmarkskort og måske Europakort, mens kort til færdsel i udlandet skal kunne hentes ned til dig, der gerne tager din GPS med på rejser. 
  • Tilslutning til mobiltelefon eller andre elektroniske enheder giver dig live opdatering omkring aktuelle ulykker eller omkørsler på grund af vejarbejde. Kører du ofte og lange distancer, kan det være relevant med mulighed for tilslutning til andre af dine elektroniske enheder. 
  • Skærmen på en GPS er næsten altid touchskærm, men størrelsen varierer. Vælg en stor skærm til fastmontering i forruden, og vælg en lille skærm til din GPS, hvis du ofte tager den med i lommen eller tasken på rejsen. 
     

Du finder den bedste GPS til din bil i udvalget herover på føtex.dk. 
 

GPS og navigation

Det er ingen skam ikke at kunne finde vej – slet ikke når du nemt kan få hjælp af en GPS fra kendte mærker som Garmin og TomTom. Her på siden finder du et stort udvalg af GPS’er til alle behov, og her er derfor helt sikkert også den perfekte GPS til dig.

En GPS fra Garmin eller et af de andre kendte mærker på markedet bliver hurtigt en tro følgesvend på din vej. Det hvad enten du kører bil eller foretrækker jernhesten, når nye og ukendte ruter skal tilbagelægges. På føtex.dk har vi nemlig et stort udvalg af GPS’er til navigation i både bil og på cykel, så du kan nå godt frem, uanset hvilket transportmiddel du sværger til. GPS’erne i vores udvalg er altid pålidelige, og de er tilmed meget nemme at indstille, så du hurtigt kan starte din tur fra A til B.  

Afhængigt af hvilken GPS du vælger, kan du få både stemmestyret navigation, chaufføradvarsler, mulighed for opkobling til smartphone, kort over hele Vesteuropa og gratis kortopdateringer i hele GPS’ens levetid. Bare for at nævne nogle få blandt de mange forskellige muligheder. Ofte kan du finde en ny GPS på tilbud, så hold godt øje med udvalget og slå til på det helt rigtige tidspunkt.

Brug også GPS til træning

GPS er andet og mere end rutevejledning. I hvert fald hvis du investerer i et løbearmbånd fra eksempelvis Garmin eller TomTom. Særligt Garmin Vivofit er populært, da armbåndene i serien kan måle alt fra hastighed og skridtmængde til kalorieforbrænding. Du kan sågar opstille personlige mål, som trackes i det lille, fine armbånd, så du løbende kan holde øje med, om du holder energiniveauet højt nok oppe i forhold til de mål, du ønsker at opnå.

At motionere med et Vivofit armbånd fra Garmin kan være en god motivation til at yde lidt ekstra, da du på den måde er i konkurrence med dine tidligere mål og rekorder. Det er noget, der kan sparke de fleste i gang, og motionerer du regelmæssigt vil du hurtigt opleve forbedring af din præstation, hvilket forhåbentlig giver endnu mere blod på tanden i forhold til din træning.  

Bestil din GPS online på føtex.dk

Uanset om du er på jagt efter en GPS til bilen eller cyklen, eller du drømmer om et smart træningsarmbånd, kan du finde et stort udvalg her på siden. Når du bestiller GPS og udstyr til navigation online fra føtex.dk får du altid hurtig levering, og du kan vælge at få sendt din bestilling direkte hjem til dig eller afhente den i en butik nær din bopæl. Sidstnævnte er en meget fleksibel løsning for dig, der har en travl hverdag og ikke nødvendigvis er hjemme, når postbudet kigger forbi. Læs mere om vores mange forskellige leveringsmuligheder her og find den løsning, der passer bedst til dine behov.