GPS til bil

En GPS til bil guider dig hurtigt og effektivt til destinationen og informerer dig om trafik, ulykker og andre forsinkelser undervejs. Vælg mellem flere modeller – fastmonterede eller trådløse – fra TomTom, Garmin og de andre kvalitetsmærker i vores online udvalg herunder på føtex.dk.

Brug en bil-GPS til rejsen

Kør i ind- og udland med din GPS, og lad den guide dig den korteste og/eller hurtigste vej til destinationen. Undgå trafikpropper og vejarbejde, og bliv ledt trygt igennem ukendte områder med ensrettede veje eller tæt trafik.  
 

Tre gode grunde til at køre bil med GPS:

  • Du får anvist den bedste og hurtigste rute
  • Tiden og distancen opdateres løbende
  • Live information om trafikale problemer
     

Ud fra dine præferencer får du med en bil-GPS altid vist den optimale rute – og ændres ruten undervejs, opdateres både tid og distance løbende, så du altid kan se, hvornår du er fremme. Med opdateret software i din GPS får du besked om evt. trafikale problemer som kø, ulykker eller vejarbejde. 
 

Hvad kan en GPS til bil?

Selvom enhver GPS har til formål at føre dig hurtigst og mest effektivt fra A til B, så er der forskellige features, der kan være relevante for dig at til- eller fravælge i dit køb af GPS.

  • Kort til ind- og udland skal holdes opdateret. Kører du udelukkende i Danmark behøver du kun adgang til Danmarkskort og måske Europakort, mens kort til færdsel i udlandet skal kunne hentes ned til dig, der gerne tager din GPS med på rejser. 
  • Tilslutning til mobiltelefon eller andre elektroniske enheder giver dig live opdatering omkring aktuelle ulykker eller omkørsler på grund af vejarbejde. Kører du ofte og lange distancer, kan det være relevant med mulighed for tilslutning til andre af dine elektroniske enheder. 
  • Skærmen på en GPS er næsten altid touchskærm, men størrelsen varierer. Vælg en stor skærm til fastmontering i forruden, og vælg en lille skærm til din GPS, hvis du ofte tager den med i lommen eller tasken på rejsen. 
     

Du finder den bedste GPS til din bil i udvalget herover på føtex.dk.