Doro telefoner

En Doro mobil er velegnet til enhver, der foretrækker en klassisk mobiltelefon. En god lyd og en tydelig skærm gør den ideel at ringe og skrive fra. Og så er den desuden kompatibel med høreapparat. Se udvalget her på føtex.dk.

Vælg en klassisk Doro telefon fra føtex.dk

En mobiltelefon behøver ikke være online og erstatte en computer på farten – hvis du foretrækker en helt almindelig mobil, er en Doro mobil måske noget for dig. Stor skærm, tydelige taster, god lyd og kompatibel med høreapparater gør den særlig velegnet til seniorer.

Tre gode grunde til at købe en Doro telefon:

  • Klassisk mobil med tastatur og stor skærm

  • Den er kompatibel med høreapparater

  • Velegnet til seniorer til at ringe og sms’e

En helt almindelig mobiltelefon med skærm og tastatur gør den klassiske, men højteknologiske mobil fra Doro yderst nem at betjene. Den gode lyd er desuden kompatibel med høreapparater. Mobiler fra Doro er særlig anbefalelsesværdige til seniorer. 

Hvad gør en Doro mobil velegnet til seniorer?

De tre elementer, der gør mobiltelefoner fra Doro specielt gode til seniorer og andre, der har brug for nem betjening, er tastatur, skærm og lyd. 

  • Tastatur – for de fleste er et fysisk tastatur nemmere at betjene end et elektronisk. Fingrene kan mærke, når en tast rammes, og det kan være nemmere for øjet se tasterne i 3D. Som de fleste mobilmærker har Doro også et udvalg af smartphones til dem, hvor de fysiske taster ikke er afgørende for valget. 

  • Skærm – en stor skærm med klart display gør Doro mobiler nemme at se, og fotos taget med det integrerede kamera gengives skarpt og farveægte. Både klassiske mobiler og smartphones fra Doro har en god skærm. 

  • Lyd – Doro mobiler har alle ekstra god lyd og er kompatible med høreapparater, HAC. Lad ikke problemer med hørelsen afskære muligheden for telefonopkald – med en Doro mobil kan alle tale og høre i telefon. 

Kig nærmere på masser af gode telefoner på føtex.dk til skarpe priser, og find din nye Doro mobil i vores store online udvalg i dag.