Motorola mobil

En Motorola mobil samler det hele i en kompakt mobiltelefon med fantastisk skærm. Tag selfies, leg med fotosoftware og surf uden forsinkelser. Sikkerhed med fingeraftryk og ansigtsgenkendelse giver ultrahurtig adgang til mobilen og dine favoritapps. Udforsk de forskellige modeller på føtex.dk.

Alt-i-én mobil fra Motorola

Du kan alt med en mobil fra Motorola. Den nyeste teknologi er komprimeret bag en fantastisk skærm, dobbeltkamera og personlige sikkerhedsfunktioner. Vælg en smartphone fra Motorola, og slip kreativiteten løs med selfies, fotos og video. 
 

Tre gode grunde til at vælge en Motorola mobil:

 • Nyeste teknologi er samlet i én mobil
 • Perfekt til selfies og billedbehandling
 • Har personlige sikkerhedsanordninger
   

Følsom skærm og hurtig processor giver online aktivitet uden forsinkelser. Dobbeltkamera er skabt til selfies og professionel billedredigering i tilhørende apps. Med fingeraftryk og ansigtsgenkendelse kan kun du åbne din mobil. 
 

Læs mere om alle de unikke ting med en Motorola mobil

De forskellige mobiltelefoner fra Motorola er hver især unikke, og nye kommer løbende til, men nogle ting er fælles for de kompakte teknologividundere.

 • Processor – der er særlig høj hastighed på en mobil fra Motorola. Skærmen er ultrafølsom over for berøring, så skift mellem apps, websider og funktioner kører ubesværet og uden forsinkelse. 
 • Kamera – med dobbeltkamera og en høj skærmopløsning kan du tage nogle af de allerbedste selfies, fotos og videoer til dine sociale medier. Apps med foto- og videoredigering gør tilpasning til en leg og lader dig udfolde alle dine kreative evner. 
 • Sikkerhed – øget sikkerhed med fingeraftryk og ansigtsgenkendelse gør din mobil til dit helt personlige redskab. Med blot et blik eller et fingeraftryk kan du få hurtig adgang til mobilen og de apps, som du bruger mest. 
 • Hukommelse – stor hukommelse lader dig gemme fotos, videoer og links til alle dine favoritsider, uden at det går ud over hastigheden. Upload film og musik, og nyd det – også når du er offline. Har du brug for mere plads kan du tilføje ekstra lagerplads med et microSD-kort.
   

Gå på opdagelse i vores store, online udvalg af mobiler fra Motorola herover på føtex.dk.