Nokia mobil

En Nokia mobil er en holdbar mobil, der er nem at betjene. Vælg en almindelig mobil til opkald og sms eller en smartphone til online aktivitet. Holdbart design og intuitiv betjening. Se det store udvalg her på føtex.dk.

Vælg en solid Nokia mobil

Holdbarheden er i top på de solide KaiOS modeller fra Nokia. Betjeningen er nem og intuitiv på de almindelige mobiler med tastatur og designet elegant og moderne på de forskellige smartphones med touchscreen. 
 

Tre gode grunde til at vælge en mobil fra Nokia:

  • Udformet i holdbart og elegant design
  • Findes i almindelig mobil eller android
  • Du får en mobil, der er enkel at betjene 
     

En Nokia er skabt til at holde, og det gør den til den oplagte arbejdstelefon. Designet er elegant i både mobil- og androidmodellerne, og uanset hvilken du vælger, får du en mobil, der er nem og intuitiv at betjene. 
 

Hvilken type Nokia mobil skal du vælge?

Den mobiltelefon, du vælger fra Nokia, vil typisk falde inden for én af de tre hovedgrupper: Almindelige mobiler, smartphones eller arbejdstelefoner. 

  • Almindelige mobiler fra Nokia er telefoner med tastatur og skærm i forskellige farver og enkelt design. Denne type mobil er velegnet til dig, der primært anvender mobilen til tale og sms. En almindelig mobil kræver intet internet og er derfor også velegnet til rejser eller brug i områder med dårligt eller intet internetnet. 
  • Smartphones eller android telefoner er med touchscreen og findes i flere typer og størrelser fra Nokia. Elegant design med integreret kamera og adgang til internettet. Brug din smartphone fra Nokia til netadgang eller som din computer på farten. 
  • Arbejdstelefoner er almindelige mobiltelefoner, der naturligvis kan anvendes til andet end arbejde. Karakteristisk ved typen er det ekstra solide design, der gør dem velegnede til brug under barske forhold – som udearbejde, færden med risiko for slag eller store temperaturudsving. De ekstra solide modeller fra Nokia fås som tastetelefoner med eller uden beskyttende klap. 
     

Vælg en solid og enkel mobil fra Nokia i onlineudvalget herover på føtex.dk – altid masser af gode tilbud.