Passive højtalere

Har du allerede en forstærker stående men mangler en passiv højttaler til at fuldende lydoplevelsen? Her på siden har du rig mulighed for at finde netop den passive højttaler, som dit lydanlæg mangler. Udforsk vores udvalg af passive højttalere fra blandt andet LTC, Magnat og Ibiza herunder.

Hvad kendetegner passive højttalere?

Der findes flere forskellige typer af højttalere, som hver især bringer deres egne unikke fordele på banen. En dem er de passive højttalere, der bidrager til at sikre enestående HiFi-lyd, så du kan høre alle detaljerne i musikken eller filmen. Men hvad gør dem til noget helt særligt, og hvad er forskellen egentlig fra de aktive højttalere?

En passiv højttaler er i bund og grund kendetegnet ved, at den ikke har en inkluderet forstærker i sig. I stedet tilkobler du dem til en ekstern forstærker. Det giver dig mulighed for at få yderligere kontrol og fleksibilitet i lydoplevelsen. Lever forstærkeren ikke helt op til dine behov, kan du nemlig nemt udskifte den, hvilket ikke er en mulighed med en aktiv højttaler. Den passive højttaler er bestemt et oplagt valg til dig, der ønsker fuld frihed i dit HiFi-lydsystem. 

Find den rette passive højtaler for dig på føtex.dk

Hos os kan du vælge blandt flere forskellige udgaver af passive højttalere. Er du dog i tvivl om, hvilken passiv højttaler, der passer til dine behov og ikke mindst dit budget, kan du med fordel kigge nærmere på følgende:

  • Antal watt (W) - Watt siger noget om effekten på den givne passive højttaler. Jo højere niveauet af watt er, desto større en effekt har den. Det betyder, at den kan afspille en højere lyd uden at risikere skade på anlægget. 
  • Størrelse - Skal du nemt kunne flytte rundt på din passive højttaler, eller er størrelse underordnet? Hos os kan du vælge blandt passive højttalere i flere forskellige størrelsesdimensioner.
  • Montering - Der kan være forskel på, hvordan en passiv højttaler monteres. Nogle modeller er egnet til vægmontering eller blot til at have stående på gulvet, mens andre kan monteres på stativ.
     

Gå på opdagelse i vores udvalg, og find din favorit online på føtex.dk.