Karaokeanlæg

Et karaoke-anlæg vil være med til at hæve stemningen til enhver fest. Du kan derfor sparke benene væk under gæsterne til din næste fest med et fedt karaokeanlæg fra føtex.dk. Se vores udvalg af karaokeanlæg herunder.

Karaoke-anlæg til store og små

Der er ingen tvivl om, at dine gæster vil blive imponerede over dit karaokeanlæg, men de er ikke de eneste. Børnene i familien vil nemlig forgude dit anlæg. Børn elsker at synge, danse og optræde, og her har de muligheden for at klæde sig ud som deres største idoler og synge med på sangene.
 

Tre gode grunde til at købe et karaokeanlæg:

  • Sjov og spas – Store og små kan hygge sig sammen i timevis, mens I synger de sange I kender.
  • God øvelse – Hvis børnene synes, det er sjovt at synge, så vil de få rig mulighed for at øve sig.
  • Mange muligheder – Brug anlægget både til private fester, skolefester, firmaarrangementer m.m.


Et karaokeanlæg kan samle hele familien, og det er god underholdning at synge for hinanden. Måske lyder sangene ikke helt så godt i starten, men med lidt øvelse kan du sagtens lære det – og hvem ved, om der er en fremtidig stjerne gemt i dig eller dine børn. Som prikken over i’et, kan du supplere sangene med lækre lyseffekter, så stemningen kommer helt i top.
 

Hvordan vælger du det bedste karaoke-anlæg?

Karaokeanlæggene findes i alle prisklasser og med forskellige funktioner og features. Det er derfor let at finde et anlæg, der passer til både behov og pengepung. Hvis du ønsker et anlæg, der let kan pakkes sammen, eller tages med til en fest, så kast et blik på de transportable anlæg. Anlæggene er udformet som en trolley med håndtag og hjul, så de er lette at flytte.

Som en ekstra feature har nogle anlæg indbygget skærm, så du kan følge med i musikvideoerne. Du finder alt fra det lille anlæg til dagligstuen til det store og professionelle anlæg, der let spiller en stor sal op. Find det anlæg, der tilfredsstiller dig hos føtex.dk.