Ghettoblaster & boombox

Her på siden har vi samlet vores aktuelle udvalg af ghettoblastere og boombox fra kendte mærker som Sony, Philips og Prosonic. Tag et kig på vores udvalg og find en ghettoblaster til dit behov

Ghettoblaster og boombox – meget mere end et lydanlæg

Ghettoblaster, soundmachine, lyd- og boombox. Kært barn har som bekendt mange navne, men mon ikke at vi har en model til dig? Der er naturligvis forskel på den enkelte ghettoblasters størrelse, kraft og power, features og funktioner. Når alt kommer til alt, er udgangspunktet dog det samme, nemlig et fedt, transportabelt lydsystem, som lader musikken spille præcist dér, hvor du ønsker. Vi har garanteret et mobilt musikanlæg, som matcher dine præferencer på alle parametre.
 

Tre grunde til at vælge en ghettoblaster:

  • Du får et bærbart musikanlæg, som kan bruges både hjemme og ude
  • Du kan vælge mellem flere størrelser, design, funktioner og features
  • Du får et moderne anlæg med god lyd, uden at det koster en formue

 

Mange forbinder ghettoblastere med retro og 80’erne, hvor de fleste med respekt for sig selv, slæbte rundt til venner og fester med en blaster på størrelse med en mindre kuffert. Tiderne har skiftet, og modellerne er blevet markant mere avancerede både i forhold til design, funktioner og features. 

 

Hvad skal jeg vælge?

Har du svært ved at bestemme dig? Så sæt lidt tid af til at afdække dit behov i forhold til nedenstående punkter.

  • Opladnings-/afspilningstid: Vælg eventuel en model med et indbygget batteri, som kan oplades, når du er på farten.
  • Størrelse: Vær opmærksom på vægten. Er den for tung, er den ikke behagelig at skulle slæbe rundt på for længe.
  • Mulighed for at styre lydstyrke, balance, bas og diskant: Til udendørs brug er det specielt vigtigt, at basgengivelsen sider lige i skabet.

 

Skal dagligstuen, børneværelset eller teenageværelset piftes op med en lækker ghettoblaster, som kan bruges on location eller undervejs med vennerne? Så er du kommet til det rigtige sted. Kig dig om i vores altid opdaterede udvalg af musikanlæg og ghettoblastere, og bestil din favorit på føtex.dk.