Diskokugler

Diskokuglen er et sikkert hit til festen, hvor der skal danses. Diskokuglerne på føtex.dk fås med og uden spotlys i forskellige størrelser og er desuden automatisk roterende for optimal lysrefleksion.

Flotte diskokugler til festen

Ingen fest uden dansegulv og flot, reflekterende lys. Med en langsomt roterende diskokugle er du sikret den helt rette stemning i sort, sølv eller guld. Vælg mellem store og små, og køb evt. med spotlampe med hvidt eller farvet lys. 
 

Tre gode grunde til at vælge en diskokugle:

 • Skaber den helt rigtige feststemning hver gang
 • Roterer langsomt, mens den reflekterer lyset
 • Fås i både sort, sølv og guld til dit festtema
   

Når musikken spiller, og diskokuglen kaster lyset rundt, er festen i gang. Hængende i en langsomt roterende motor, reflekterer den lyset forskelligt hele tiden. Vælg en traditionel spejlkugle i sølv eller en moderne sort eller guldfarvet model. 
 

Hvordan vælger du diskokugle?

Det er ikke ligegyldigt, hvilken diskokugle du vælger til din næste fest – du opnår forskellige effekter med forskellige valg.

 • Størrelser på 20, 30, 40 eller 50 cm i diameter sikrer, at du kan finde én eller flere kugler til din fest uanset lokalestørrelse. Vælg små kugler til lavt loft og store kugler til højt loft – og husk, du kan sagtens hænge flere op ad gangen. 
 • Rotering sørger for, at kuglen konstant kaster lys omkring i rummet. Kugler med roteringsmotor kræver strøm. 
 • Farven på kuglen kan være det klassiske sølvspejl eller de nyere sorte eller guldfarvede kugler. Vælg farve efter temaet på din fest. 
 • Lys i form at spot følger med til nogle diskokugler og ikke til andre. En diskokugle vil automatisk reflektere enhver form for lys i rummet, men peger du lys direkte mod kuglen, opnår du en roterende refleksion. Sæt evt.diskolys i flere farver op for ekstra effekt. 
   

Vil du gerne sætte gang i din næste fest – så hæng en diskokugle op fra det store udvalg herover på føtex.dk.