føtex Favoritter

føtex Favoritter er særligt udvalgte varer, vi er specielt stolte af i føtex. Derfor tilbyder vi dem til priser, der er til at betale - hver dag.

Softkernerugbrød fra føtex bageren

Softkernerugbrødet fra føtex bageren er friskbagt med nøje udvalgte råvarer. Hver eneste dag. Respekten for håndværket og de danske bagertraditioner betyder meget for os, og derfor er softkernerugbrødet gået hen og blevet en rigtig føtex favorit.

 

Baguette fra føtex bageren

Baguettes fra føtex bageren er friskbagt med nøje udvalgte råvarer. Uanset om det er til tapas, suppen eller grillen er det en rigtig føtex favorit.

 

Pizzadej fra føtex bageren

Pizzadej fra føtex bageren er lavet med nøje udvalgte råvarer – hver dag. Uanset hvilken topping du ønsker på din pizza, så vil en frisk pizzadej altid være en føtex favorit.

Blomsterbuket

I føtex synes vi, der skal være plads til forkælelse hver dag. Vi får derfor leveret friske blomster to gange om ugen, så vi altid har en smuk buket til en god pris. En smuk favorit.

 

Frugtmix, ca. 1,5kg

I føtex åbner vi hver dag for vores butikker med dugfriske frugter og grøntsager – leveret samme morgen. Råvarerne kommer fra særligt udvalgte avlere og producenter, der deler vores passion for høj kvalitet - heriblandt vores frugtbakke med intet mindre end 1,5 kg friskskåret frugt. En lækker favorit!

 

MesterHakket oksekød 500-550 g. 9-15% fedt.

Når vi siger ”friskhakket”, er det din forsikring om, at kødet bliver hakket, pakket og lagt i køledisken samme dag. Det kød, vi bruger til Mesterhakket, kommer fra danske dyr opdrættet hos de bedste danske landmænd. Derfor er det en klar favorit.

 

Frikadeller fra føtex Delikatessen, 4 stk.

Vi sætter en ære i at benytte gode råvarer og sikre den gode kvalitet. Derfor er vores frikadeller fra Delikatessen en stensikker favorit.

 

Lille lasagne fra føtex Delikatessen

Maden fra føtex Delikatessen laves af vores dygtige Delikatessemedarbejdere i butikken, og vi sætter en ære i altid at benytte gode råvarer og sikre den gode kvalitet. Kødet kommer fra vores egne slagtere og derfor er vores lasagne fra Delikatessen en sikker favorit.

Lille leverpostej fra føtex Delikatessen

Delikatessens lune leverpostej er en af vores ældste favoritter. Smagen taler for sig selv, ogvores dygtige medarbejdere kan altid stå inde for kvaliteten. Hvis ikke du har prøvet det, så gør det!

 

Salling ØKO økologisk æblejuice, 1 liter

Salling ØKO er til dig, der forventer både økologi og kvalitet til en god pris. I føtex mener vi, at økologi skal være tilgængeligt for alle, og derfor er priserne på et niveau, hvor alle kan være med. Den økologiske æblejuice er ingen undtagelse, og den har en forfriskende, sød og let syrlig smag, som er perfekt at nyde sammen med familien ved morgenbordet. Derfor er det ikke bare en føtex favorit - men hele familiens favorit.

 

Salling Princip fuldkornspitabrød bagt på hvedesurdej

Fuldkornspitabrød er bagt på blandt andet surdej, druesaft og bygmalt. Pitabrødene har en unik aroma og konsistens. De er bagt i Grækenland på en traditionsrig familiedrevet virksomhed. Pitabrødene lunes ved 170 grader i 5-7 minutter, og derfor er de en naturlig lun favorit.