Start grillsæsonen med en ny gasregulator

Køb en ny gasregulator til din grill denne sommer. Vi har gasregulatorer af høj kvalitet, som passer til flere forskellige typer af grill. Så kan du komme i gang med at stege lækre bøffer og søde majs til hele familien. Se vores gode udvalg her.

Find en regulator til gasflaske

På føtex.dk kan du få en ny gasregulator til din grill, så du er klar til sommerens mange grillaftener. Vi har forskellige regulatorer til gasflasker, så du finde den, du foretrækker. Det er vigtigt at udskifte din regulator til gasgrillen med nogle års mellemrum. Den har nemlig en begrænset levetid, men det kommer naturligvis også an på, hvor meget du bruger den.

Du bør tjekke både regulator og slange engang imellem, da der er risiko for, at gassen står og siver ud, så du mangler gas den dag, du ønsker at grille. Derudover kan det ende i brand og livsfare, hvis der opstår ild de forkerte steder. Er slangen ved at være gammel og mør, så er det også utroligt vigtigt, at du får den skiftet. Gas er hverken farligt eller svært at have med at gøre, men du bør aldrig sjuske med det. 

Gasregulatorer og meget andet tilbehør til din grill

Udover regulatorer til din gasgrill tilbyder vi også andet tilbehør til din grill. Der findes nemlig et hav af redskaber, som gør det både sjovere og nemmere at grille. Vi har blandt andet:
 

  • Overtræk til din grill
  • Grillriste
  • Grillredskaber
  • Grilltermometre
     

Med et overtræk kan du beskytte din grill mod vind og vejr, så den er pæn og ren, næste gang du skal bruge den. En grillrist og grillredskaber som en tang eller en palet er ikke til at undvære. Grillristen er der, hvor du ligger maden, og med grillredskaberne kan du vende kød og grøntsager. 

Hvis du er glad for kød og gerne vil have bøffen helt perfekt hver gang, så kan du med fordel anskaffe dig et smart grilltermometer. Termometeret hjælper dig med at få kødet mørt og saftigt, så stegen eller kyllingen er lige, som du ønsker.