føtex fejrer fødselsdag

føtex holder fødselsdag og du er inviteret! Kom med til føtex fødselsdagsfejringen der løber indtil d. 13. oktober. Vi glæder os til at fejre vores 62 års fødselsdag med dig!

Populære fødselsdagsprodukter 🎉

Køb for min. 350,-* og ta' en gratis vare

Du har nu muligheden for at gøre et vildt kup, når du køber for minimum 350,-* i din lokale føtex. Du får nemlig muligheden for at vælge en vare GRATIS. Vælg mellem Toms Festival eller Mini Favoritter, Chateau Tanunda eller et spil i træ fx Kalaha. 

 

* Gælder ikke ved køb af kioskvarer, gavekort, modermælkserstatning og tilskudsblandinger. Kampagnen er købsbetinget og gælder ved køb for minimum 350,-. Der udleveres kun én vare pr. køb. Varen kan ikke ombyttes til kontanter. Kampagnen gælder fredag d. 7. oktober og så længe lager haves. Gælder ikke føtex convienience i Storkøbenhavn, Ceres byen og Snekkerstien eller på føtex.dk. Bemærk at kampagnens vareudvalg er begrænset på hjem.føtex.dk

VIND EN VOGN

Fredag d. 23/9 til torsdag 13/10 2022 har du den store mulighed for at være med i konkurrencen om en fyldt indkøbsvogn med varer for minimum 1000 kr.

For at deltage i konkurrencen skal du indlevere dit gæt, om hvor stor værdi vognen indeholder. Prøv lykken med at gætte værdien i vognen i din lokale føtex.

 

Vinderne trækkes i uge 42 – der vil være en vinder i hver føtex.

To dage med buketbinderi

Glæd en du har kær eller pynt op i stuen med en flot buket bundet af vores dygtigere buketbindere i din lokale føtex. Fredag d. 30. september fra kl. 11-17 og lørdag d. 1. oktober fra kl. 11-16 vil det være muligt at få bundet din egen buket i din lokale føtex.

 

Se hvilke føtex butikker, hvor du kan få bundet din egen flotte buket herunder. 

Kom med til smørrebrødsevent

Kom og vær med til at fejre fødselsdag i din lokale føtex med vores indbydende smørrebrødsevent. Der vil torsdag d. 22. september sælges der betjent smørrebrød fra klokken 11-17 i din føtex, hvor der er frit valg mellem 8 lækre varianter til kun 12 kroner pr. stk.

 

Se udvalget af lækkert smørrebrød i din lokale føtex.