Brændte mandler
Opskrift på brændte mandler i airfryer
FAQ om brændte mandler
Brændte mandler er en af julens mest elskede snacks, og med en airfryer bliver de både hurtige og utrolig nemme at lave. Denne opskrift kræver kun fire ingredienser, og giver de klassiske, sprøde brændte mandler, som du kender dem fra julemarkederne. God appetit!
Ingredienser:
- 200 g mandler
- 2 dl sukker
- 1 dl vand
- 1 tsk vaniljesukker
Sådan gør du:
Step 1
Bland alle ingredienserne sammen - vi har gjort det direkte i airfyeren - husk bagepapir!
Step 2
Sæt airfryeren på 180°C og giv mandlerne ca. 20 minutter.
Step 3
Rør rundt i mandlerne flere gange undervejs.
Step 4
Lad dem køle HELT ned, inden du pakker dem i lufttætte beholdere.
Tips til de bedste brændte mandler
- Rør ofte under tilberedningen for et flot, jævnt sukkerlag.
- Lad mandlerne køle helt af, før de kommes i en beholder.
- De holder sig bedst sprøde, hvis du kommer dem i en lufttæt beholder.
Brændte mandler med Baileys, lakrids eller kanel?
Har du mod på at spice de brændte mandler lidt op? Så prøv nogle af de her versioner:
- Brændte mandler med Baileys: Udskrift vandet med Baileys for en lækker karamelsmag.
- Brændte mandler med lakrids: Rør 1–2 tsk lakridspulver i blandingen, før den kommes i airfryeren.
- Brændte mandler med kanel: For en ekstra julet smag tilføj 1 tsk kanel. Psst! En knivspids kardemomme oveni giver en varm og krydret finish.