Bageforme

Uden en bageform bliver det svært at skabe helt vellykkede kager og brød derhjemme. Heldigvis kan du her på føtex.dk vælge mellem flere forskellige bageforme, så du nemt kan skabe netop det bagværk, du har i tankerne. I vores udvalg finder du alt fra runde springforme og tærteforme til smarte muffinforme og aflange brødforme. Gå på opdagelse i udvalget og bestil i dag.

Kreér lækkert bagværk med bageforme fra føtex.dk

Selvom visse typer boller og brød sagtens kan klare sig ved blot at blive placeret på en bradepande, så er der masser af bagværk, der har bedst af at blive bagt i en bageform. Her er der naturligvis i høj grad tale om kager og muffins, hvis flydende rå form ikke selv kan holde formen uden en form for form. Men hvis du ønsker en bestemt form eller højde på dit bagværk, kan det altid være en god idé at finde en bageform frem. 

Et rugbrød, for eksempel, har klart bedst af at blive bagt i en brødform. Og hvis du ønsker at bage boller, der er ens og flotte i formen, kan disse med fordel også blive bagt i en muffinform. Det hjælper dig både med at få den samme mængde dej i hver bolle, men det forhindrer også, at de hæver ujævnt under bagningen.  

Find den rette springform, tærteform eller brødform her

Springforme, tærteforme og brødforme kan bruges til flere typer bagværk. Mens en brødform er oplagt til bagning af rugbrød, kan du lige så vel bage franskbrød eller endda krydderkage i sådan en form. Muffinforme er naturligvis ideelle til muffins eller cupcakes, men kan ligeledes bruges til at bage små æggekager til morgenmaden.

Hvis du gerne vil fremtrylle den ene lækre type bagværk efter den anden, så er det vigtigt at have alt det nødvendige bageudstyr. Det gælder selvfølgelig de rette bageforme, men det kræver også skåle såvel som forskellige former for bageredskaber. Det er nemlig disse, der er med til at forvandle blandt andet sukker, mel, vand og smør til en lækker dej uden klumper.

Står du og mangler udstyr til køkkenet? Uanset om det er til bagning eller madlavning, så kan du finde et bredt sortiment på føtex.dk. På den måde kan du nemt og hurtigt fremtrylle et hav af smagfulde retter, du kan glæde dig selv og dine bekendte med.