Bestiksæt

Ved at købe et nyt og matchende bestiksæt kan du tage din borddækning til nye højder. Her på føtex.dk har vi et stort udvalg af bestiksæt i forskellige farver og unikke design. Se udvalget herunder.

Bestiksæt til middagsbordet

Med et unikt bestiksæt kan du hygge ekstra meget om din borddækning til alle højtiderne. Det kan eksempelvis være med et flot bestiksæt i guld-finish til julemaden, eller et moderne og stilrent sæt bestik til nytår og runde fødselsdage. Med forskellige bestiksæt er du altid klar til enhver spisesituation.

Tre grunde til at investere i et flot og billigt bestiksæt

  • Du er sikker på, at alt bestikket på dit bord matcher hinanden
  • Du får alt, hvad der skal bruges, så der ikke mangler noget
  • Du får det hele på én gang, og skal ikke ud at tilkøbe mere
     

Bestik er noget, der bliver brugt rigtig meget på daglig basis. Derfor er det vigtigt, at du vælger noget bestik af høj kvalitet og lavet af solidt materiale, så det kan holde til at blive brugt hver dag. Derudover kan du med fordel gå efter noget bestik, der kan tåle opvaskemaskine, så du lynhurtigt kan gøre det rent hver dag. 

Du bør altid gå efter noget bestik, der passer godt ind i den øvrige stil af dit køkkenudstyr. Vi har et stort udvalg af bestik i moderne eller klassisk snit og i mange forskellige materialer og farver. Tag også et kig på vores øvrige køkkenudstyr og køkkenknive

Hvilket slags bestiksæt bør du vælge? 

De fleste bestiksæt kommer med de helt normale former for bestik: kniv, gaffel, spiseske og teske. Disse fire er grundstenene, når det kommer til et godt bestiksæt. Flere bestiksæt har 16 dele, hvilket kun giver dig fire af hver type bestik. Så sørg for at købe nok, så du også vil kunne servere for gæster med dit fine bestik. 

Øvrigt bestik til din samling

For at fuldende din bestiksamling, bør du også få: 

  • Smøreknive
  • Salattang
  • Kagespade

Se vores udvalg af serveringsbestik og gør borddækningen komplet.

Køb et komplet set bestik på føtex.dk

Når du handler på føtex.dk, finder du et stort udvalg af billige bestiksæt i høj kvalitet. Vi fohandler mærker som Fiskars og Marie Sohl. Ved køb på føtex.dk får du hurtig levering.