Bestiksæt

Ved at købe et nyt og matchende bestiksæt kan du tage din borddækning til nye højder. Her på føtex.dk har vi et stort udvalg af bestiksæt i forskellige farver og unikke design. Se udvalget herunder og køb et nyt sæt bestik i dag.

Bestiksæt til middagsbordet

Med et unikt bestiksæt kan du hygge ekstra meget om din borddækning til alle højtiderne. Det kan eksempelvis være med et flot bestiksæt i guld til julemaden, eller et moderne og stilrent sæt bestik til nytår og runde fødselsdage. Med forskellige bestiksæt er du altid klar til enhver spisesituation.
 

Tre grunde til at investere i et flot bestiksæt

Er det virkelig så smart at købe bestiksæt? Det synes vi her på føtex.dk. Det er nemlig super nemt og overskueligt med en pakke, der indeholder alt, hvad du skal bruge til bordet. Her er tre grunde til, at du skal vælge et funktionelt bestiksæt til din borddækning:

  1. Du er sikker på, at alt bestikket på dit bord matcher hinanden
  2. Du får alt, hvad du skal bruge, så der ikke mangler noget
  3. Du får det hele på én gang og skal ikke ud at tilkøbe mere


Bestik er noget, der bliver brugt på daglig basis. Derfor er det vigtigt, at du vælger et bestiksæt i høj kvalitet, der er lavet af solidt materiale, så det kan holde til at blive brugt hver dag. Derudover kan du med fordel gå efter et bestiksæt, der kan tåle opvaskemaskine, så du lynhurtigt kan gøre det rent hver dag.

Du kan gå efter et sæt bestik, der passer godt ind i den øvrige stil af dit køkkenudstyr. Vi har et stort udvalg af bestik i moderne eller klassisk designs og i mange forskellige materialer og farver. Tag også et kig på vores udvalg af øvrigt køkkenudstyr og køkkenknive.
 

Hvilket slags bestiksæt bør du vælge? 

De fleste bestiksæt kommer med de helt normale former for bestik: kniv, gaffel, spiseske og teske. Disse fire er grundelementerne, når det kommer til et godt bestiksæt. Flere bestiksæt har 16 dele, hvilket giver dig fire af hver type bestik. Så sørg for at købe nok, så du også kan servere for gæster med dit fine bestik.
 

Bestiksæt - 6 personer

Med et bestiksæt til 6 personer har de fleste nok til familien, men det betyder også, at du skal vaske bestikket hver dag for at have noget til hvert måltid. Dog er et bestiksæt til 6 personer perfekt, hvis du mangler noget supplerende bestik.
 

Bestiksæt - 8 personer

Et bestiksæt til 8 personer er et godt udgangspunkt, hvis bestikket kun skal bruges til én eller få personer. Det er også et godt valg, hvis det er til et ungt menneske, der lige er flyttet hjemmefra. Du kan altid tilkøbe et nyt sæt, hvis du begynder at mangle bestik.
 

Bestiksæt - 12 personer

Du kan få bestiksæt, hvor der i alt er til 12 personer. Det er et godt udgangspunkt, for så har du et komplet sæt med ekstra bestik. Hvis ikke du kan finde et bestiksæt til 12 personer, kan du blot købe to af et bestiksæt til 6 personer.
 

Øvrigt bestik til din samling

Med et bestiksæt er du garanteret knive, gafler, spiseskeer og teskeer. I nogle bestiksæt får du endda f.eks. salatbestik, kagegafler og lignende. Hvis ikke du har fundet et bestiksæt med disse ting, kan det være, at du selv skal købe dem, hvis du får brug for det. For at fuldende din bestiksamling, bør du også få: 

  • Smøreknive
  • Salattang
  • Kagespade


Det er ikke altid, at det er nødvendigt med ekstra ting til dit bestik, men det kan være en god idé, hvis du ofte serverer mad for gæster. Du kan altid supplere dit bestiksæt med andre typer af bestik. Se vores udvalg af serveringsbestik og gør borddækningen komplet.
 

Køb et komplet sæt bestik på føtex.dk

Gør bestiksamlingen komplet med et helt bestiksæt fra vores udvalg. Når du handler på føtex.dk, finder du et stort udvalg af flotte og funktionelle bestiksæt i høj kvalitet. Vi forhandler mærker som Fiskars og Marie Sohl. Ved køb på føtex.dk får du hurtig levering.