Mortere

Giv dine urter og krydderier en ekstra god smag med en morter. Her kan du knuse og findele ingredienser. Når du ikke skal bruge din praktiske morter, kan den stå pænt fremme på køkkenbordet. 

Mal og knus dine ingredienser med en morter

En morter er et ældgammelt redskab, som mennesket har brugt i tusindvis af år. Og med god grund. Formålet for dem alle er, at du kan lave og blande dine egne krydderier. Laver du for eksempel din egen karry, får du den dejligste aroma i luften. Tilsæt lidt olie og så har du en lækker marinade.

Med en moderne og solid morter fra føtex.dk kan du:

  • Pynte dit køkken med det flotte redskab
  • Mikse, mose og presse dine egne krydderier
  • Arbejde med et simpel og nemt redskab
  • Lave hjemmelavet pesto og marinade
  • Få aromaen frem i urter til f.eks drinks
     

De fleste mortere er i dag lavet af sten eller porcelæn. På føtex.dk kan du for eksempel finde en morter og støder i porcelæn fra skandinaviske Steel-Function. Uanset hvilken slags morter du er til, så er køkkenredskabet super effektivt. Slip for at købe krydderiblandingerne i supermarkedet og lav dine helt egne allerede i dag.

Fremhæv krydderiernes smag med en morter 

Du kan for eksempel knuse lidt sukker sammen med noget safran og få en lækker krydderiblanding til madlavningen. Er din morter lavet af granit, får du et langvarigt produkt, der 100 % bevarer madens naturlige smag. Du behøver altså ikke bekymre dig for, om middagen smager af sten.

Er du kommet i tanke om, at du mangler flere køkkenredskaber til samlingen? Se vores udvalg af andre køkkenredskaber her.

Krydderblanding i overskud? Opbevar det i vores fine olie- og krydderibeholdere.