Paletknive

En funktionel paletkniv er et praktisk køkkenredskab, som både professionelle kokke og familier gør flittigt brug af. Brug dine paletknive til at smøre cremer på kagen, vende dejlige pandekager eller flippe saftige bøffer på panden.

Paletkniv - flip maden eller smør kager flot op

Spartel, stegespade, paletspade eller paletkniv. Ordene er mange, men henviser til det samme. Nemlig dit uundværlige værktøj til madlavningen. Kendetegnet for en god paletkniv er det flade blad. Her kan du vende både stegte fisk, smagfulde bøffer og løsne færdigbagte kager fra formen. 

Med en paletkniv kan du

  • Smøre cremer, flødeskum og glatte kager ud
  • Undgå at fedtstof hænger ved på bøffen
  • Materialer som træ, non-stick og stål
     

Nogle paletknive er mere velegnet til en bestemt form for madlavning frem for andre. For eksempel kan du finde en klassisk palet i rustfrit stål, med et tyndt og fleksibelt blad, velegnet til kager og brød. Andre modeller kommer med huller. Det giver mulighed for at overskydende fedt løber fra - ideelt til flip og stegning af bøffer og fisk.

Vi forhandler mærker som Fiskars, Vores og GastroMax - og du finder paletknive i træ, stål og med non-stick belægning blandt vores udvalg. 

Skal du først røre i farsen eller dejen, inden din paletkniv bliver aktuel? Gå på opdagelse i vores udvalg af grydeskeer her.

Gør madlavning sjovt med køkkenudstyr

Er der noget bedre end duften af hjemmelavet mad og søde fristelser? Måske kender du selv duften af nybagte pandekager. Eller når den store gryderet har simret i flere timer. Hvis du gerne vil have det helt rigtige resultat, så bør du råde over det rigtige køkkenudstyr.

På føtex.dk har vi et spændende univers af alt fra bageudstyr samt praktiske gryder og pander. Du kan bestille dem hjem i flere forskellige størrelser, farver og fra anerkendte mærker. Vi ved, at kvaliteten skal være tip top, når det gælder udstyr til madlavning. Derfor finder du kun god kvalitet til fordelagtige priser.

Lyder det som noget for dig? Besøg føtex.dk næste gang du skal udvide dit køkkenudstyr. Stort udvalg og ubegrænset returret.