Pizzaskærer

Vær sikker på at skære nemt gennem både tynde og tykke skorper med en smart pizzaskærer. Uanset hvilken pizzaskærer du leder efter, har vi holdbare modeller i stål eller plastik, som tåler maskinvask. Bestil din nye pizzaskærer i dag.

Find en pizzaskærer med eller uden hjul

Endelig. Den nybagte pizza er klar til at blive spist. Med både sprød skorpe, dit yndlings-fyld og den rette mængde ost. Nu kan du imponere vennerne eller børnene, når du skærer helt ens og lækre pizzaer med din nye pizzaskærer. Vælg den klassiske pizzaskærer med hjul eller som pizzasaks.

Når du køber din nye pizzaskærer fra føtex.dk, kan du:

  • Nemt skære og servere lækre pizzaer til venner og familie
  • Få et godt og behageligt greb i hånden, når du skærer
  • Nyde dampende varme pizzaer i pæne og lige stykker
  • Få skarp og holdbar kvalitet, der tåler maskinvask
     

Er du mest til deep pan pizza eller de klassiske tynde? Find den rette pizzaskærer i en passende størrelse. En pizzaskærer på for eksempelvis 12 cm er rigtig god, hvis du skal skære en pizza med ekstra høj kant. Til mere traditionelle pizzaer er en pizzaskærer på cirka 10 cm mere velegnet.

Bag en sprød pizza og pas på dit pizzahjul

Hvad er en pizzaskærer, hvis din pizza er blød? På føtex.dk har vi også flere effektive og flotte pizzasten. De hjælper dig med at skabe en sprød bund, og at din pizza bliver tilpas bagt hele vejen igennem. Læg din pizzasten i ovnen eller på grill. Når din mad er klar, kan du nemt bære pizzaen hen til middagsbordet på en fin bageplade. Forkæl dig selv eller en, du holder af, med en splinterny pizzasten fra føtex.dk.

At bage pizza bliver enkelt og nemt med både en pizzaskærer og pizzasten. Lav autentiske og knasende lækre pizzaer i italiensk stil - direkte fra grillen eller ovnen. Selvom flere af vores varianter tåler en tur i opvaskemaskinen, anbefaler vi, at du vasker dem i hånden. Maskinvask sløver nemlig skæret/hjulet over tid.

Køb pizzahjul på føtex.dk

På føtex.dk finder du pizzahjul og pizzasakse i høj kvalitet. Når du handler hos os, er du sikret en god handel og hurtig levering. Er en pizzaskærer eller pizzasaks ikke lige noget for dig, kan du med fordel kaste dig over en almindelig køkkensaks til at klippe pizzaen ud.