Udstikkere

At flere familier, madentusiaster og kokke har en svaghed for udstikkerforme, er sikkert ikke gået din næse forbi. Du kan både bruge en udstikker til at anrette retter eller vælge en skæg kageudstikker til kager. Tag et kig på vores sortiment og begynd den kreative madlavning i dag.

Brug udstikker til pålæg, brød og madpakker

Når du læser ordet udstikker, tænker du måske, at de kun er til kager. Faktisk ikke. På føtex.dk kan du også finde udstikkere til fondant, brød, pålæg og frugt. Et praktisk redskab til at gøre lidt mere ud af anretningen og børnenes madpakker. Det er både underholdende og kreativt.

Med en udstikker og kageudstikker fra føtex.dk kan du:

  • Anrette madpakkerne på sjov vis
  • Lav flotte anretninger til middagen
  • Imponere dine børn, venner og gæster
  • Nemt sætte dem i opvaskemaskinen
     

Udstikkere kan bruges til næsten alt, der skal have en anderledes støbning eller form. Køb din udstikker som et sæt eller enkeltvis. Ved at bruge dine udstikkere til mere end kager, kan du gøre mad spændende året rundt. Det er en god idé at skylle din udstikker og tørre den godt af inden brug. Det gør dem lettere at arbejde med efterfølgende.

Skal maden i en madpakke? På føtex.dk har vi smarte og praktiske bokse til fødevarer

Bag flotte kager med en kageudstikker

Hvordan kan du gøre en kage endnu mere sjov og pæn? Med en kageudstikker, selvfølgelig! Når børnefamilier bager småkager og lignende, er der typisk sneget sig en kageudstikker med. De mange varianter er både designet som skægge motiver, runde, firkantede eller med hul i midten.

Skal dine kager være formet som et dyr? En stjerne? Eller bare være helt rund? Med en kageudstikker fra føtex.dk har du muligheder for at pifte kagen op. Er børnene med i køkkenet, kan de også få en sjov leg ud af det.

Har du ikke det nødvendige bageudstyr? Så kan vi helt sikkert hjælpe dig. Find alt fra bageforme, skåle, køkkenvægte og mere. Med vores store udvalg af bageudstyr kan du gøre det nemmere at få et vellykket resultat.