Generelle vilkår for deltagelse i konkurrencer hos føtex

Ved de fleste tilfælde skal man være over 18 år for at kunne deltage i konkurrencer arrangeret af føtex, medmindre andet er beskrevet. føtex forbeholder sig retten til at kontrollere alderen på vindere og frasortere deltagere under 18 år.

Med mindre andet er tilkendegivet, er deltagelsen gratis, og hver person kan kun deltage én gang. Forsøg på snyd og brug af falsk navn og adresse vil medføre udelukkelse fra konkurrencen.

Konkurrencer har kun til formål at være underholdende. Deltagere kan ikke efterfølgende rette krav mod føtex.

Præstationer i forbindelse med deltagelse i en konkurrence er føtex’ ejendom og må ikke overgives til tredje part med mindre andet er aftalt.

Alle konkurrencevindere kontaktes direkte. 

Præmier, der ikke er afhentet 3 uger efter de er vundet, forbliver føtex’ ejendom. I forbindelse med afhentning af præmier kan føtex kræve fremvisning af gyldig billedlegitimation som pas eller kørekort.

Ansatte i Salling Group og deres husstande må ikke deltage i konkurrencer. Ansatte hos samarbejdspartnere og dens husstand må heller ikke deltage i konkurrencer, hvor samarbejdspartneren er sponsor.

Tilmeldinger modtaget efter sidste tilmeldingsfrist vil ikke komme i betragtning. Det er alene føtex, der afgør om en tilmelding, er modtaget rettigdigt og kan godkendes. I en konkurrence, hvor deltageren efterfølgende skal indgå i en rækkefølge, forbeholder føtex sig ret til at afgøre, hvilket nummer deltageren skal have.

Det er deltagerens eget ansvar, at tilmeldingen kommer rettidigt frem. føtex kan ikke holdes ansvarlig for problemer med tilmeldingen, hvad enten det sker på internettet, i varehusene, pr. telefon, e-mail, post etc.

føtex kan bestemme, at deltagelse i en konkurrence alene kan begrænses til en bestemt form for tilmelding eller i et begrænset fora som f.eks. føtex.dk, kupon i avisen eller varehuset, Facebook etc.

Gevinster kan ikke ombyttes til kontanter. En gevinst vil ikke blive udleveret til en vinder i fald, at personen i besiddelse af gevinsten vil overtræde lovgivningen.​

​Ved deltagelse i konkurrencer på nyhedsmail el. Facebook eller andre konkurrencer, hvor vinderen kontaktes direkte, er man indforstået med, at der foreligger en svarfrist på 14 dage efter, at vinderen er blevet kontaktet af føtex. Overholdes denne svarfrist ikke, forbeholder føtex sig retten til at finde en ny vinder.

Ved deltagelse i en konkurrence eller event hos føtex er man indforstået med konkurrencereglerne.

føtex forbeholder sig ret til at afslutte konkurrencer uden forudgående varsel. føtex afgørelse i forbindelse med konkurrencer er endelig.

Læs vilkår for behandling af cookies her​.