føtex støtter Julemærkehjemmene

Hos føtex ønsker vi at gøre en positiv forskel og en af de måder, hvorpå vi gør dette, er ved at støtte Julemærkehjemmene. Vores partnerskab med Julemærkehjemmene er en måde at minde os selv og vores kunder om, at julen handler om at dele, sprede juleglæde og støtte dem, som har brug for det.
I år, fra den 27. oktober, støtter vi hos føtex Julemærkehjemmene ved at sælge to slags limited-edition  nissehuer i vores butikker, hvor vi for hver solgte nissehue bidrager med 3 kr. til Julemærkehjemmene i Danmark.

Nissehuen i strik

Vores nissehue i strik er en varm hue, som både kan bruges som en hyggelig nissehue i juletiden og når du går ud i den kolde vinterluft. Ved køb af den lune, strikkede nissehue hos føtex til 29 kr., støtter du Julemærkehjemmene med 3 kr.

Pølsehuen

Pølsehuen – navnet alene får dig måske til at smile. Denne skæve nissehue spreder lidt ekstra sjov og glæde til den festlige julesæson. Pølsehuen kan købes i din nærmeste føtex butik til 29 kr., hvoraf 3 kr. går til Julemærkehjemmene. 

Julemærkehjemmene og deres gode formål

Julemærkehjemmene i Danmark har til formål at hjælpe børn og unge, som har brug for ekstra støtte til at overvinde fysiske og psykiske udfordringer i hverdagen. Julemærkehjemmene tilbyder et midlertidigt ophold, hvor børnene kan deltage i et program, som fokuserer på trivsel, sundhed og læring.
På landets julemærkehjem lærer børnene færdigheder som at spise sundt, dyrke motion, opbygge selvtillid og styrke deres sociale kompetencer og relationer. Dette sker gennem en kombination af aktiviteter, terapi og undervisning.