Stolt partner for de danske olympiske atleter

Hver gang du handler hos os i Bilka, føtex, Netto, BR eller Salling Stormagasiner gør du en forskel for Danmark.

En del af vores overskud går nemlig tilbage til danskerne gennem donationer fra Salling Fondene.

Salling Fondene har siden 2009 doneret 250 millioner kr. til Team Danmark, som er med til at sikre de bedst mulige vilkår for de danske atleters forberedelse, kvalifikation og deltagelse ved OL i Paris.

Ingen vinder alene – så lad os stå sammen og få hevet nogle medaljer med hjem til Danmark 🥇

Læs mere om kampagnen her

Lær de danske atleter at kende

Salling Fondene og Salling Group er stolte partnere for alle de danske atleter, der dyster i Paris til sommer. Mød fem af dem, der dyster for Danmark og som er ansigtet på Salling Groups kampagne frem mod og under OL 2024

Benjamin Lobo Vedel

 • Yndlingsret: One pot pasta med Chorizo (den fra Valdemarsro )
 • SportsidoI: I lang tid har mit sportsidol været Usain Bolt, som var på toppen af min liste. Men efter at have været i træningsgruppe med Sara Slott ser jeg også hende som en kæmpe inspiration!
 • Yndlingsmusik: For tiden lytter jeg meget til musik fra 80’erne og min all time favourite er You Make My Dreams (Come true) af Daryl Hall & John Oates.
 • Yndlingsfilm: Jeg ELSKER Interstellar
 • Hvorfor er du vild med lige netop DIN sportsgren?: Jeg er helt vild med det tekniske aspekt af sprint. Mange tror det bare handler om bare at løbe røven ud af bukserne, men der er RIGTIG mange tanke bag hvert eneste skridt, jeg tager.

Johanne og Andrea Schmidt

 • Yndlingsret: Andrea: mexicanske pandekager med bønner - nemt, sundt og hurtigt. Johanne: kylling i karry.
 • Sportsidol: Begge: Laser pigerne (Anne-Marie og Anna) - de er super seje og dedikerede.
 • Yndlingssang: Begge: Der er ingen yndlingssang - vi hører meget forskelligt alt efter humør.
 • Yndlingsfilm: Andrea: Game of thrones. Johanne: Harry Potter
 • Hvorfor er du vild med lige netop DIN sportsgren? Begge: Der er så mange fede ting ved vores sport. Sejlads består af mange elementer, og hver dag er sjældent den samme, så der er mange parametre at optimere på. En stor del af sejlads er også hele tiden at være god til at prioritere, hvad der er vigtigst. Derudover er det fantastisk at være udenfor, og miljøet omkring sporten er super fedt.

Kaare Bang

 • Yndlingsret: Min yndlingsret er spareribs
 • Sportsidol: Mit sportslige idol har været min far
 • Yndlingssang: Min yndlingssang er ”Another On Bites The Dust”, af Queen
 • Yndlingsfilm: Min yndlingsfilm er ”Kingsman – The secret service”
 • Hvorfor er du vild med lige netop DIN sportsgren? Jeg er vild med roning, da det er en fantastisk kombination af fysisk kapacitet, teknisk snilde og mentalt arbejde. Roning er en sportsgren, hvor man aldrig laver noget perfekt. Der er konstant mulighed for forbedring og for at kunne arbejde med utallige tekniske detaljer, hvilket virkelig tiltaler mig.
 • Hvor i Salling Group har du været ansat?: Jeg har været ansat i føtex i Fredericia i Food afdelingen – primært køl og frost.

Malene Kejlstrup

 •  Yndlingsret: Broccolitærte. Men hvis bland-selv slik var en ret, så havde den været højt oppe på min liste.
 • Sportsidol: Da jeg var yngre, synes jeg Christiano Ronaldo var den sejeste fodboldspiller. Ham var jeg stor fan af.
 • Yndlingssang: "Den jeg er" af Rasmus Seebach.
 • Yndlingsfilm: Jeg elsker at se film! Men min yndlingsfilm er "The impossible". Min yndlingsbørnefilm er "Mulan".
 • Hvorfor er du vild med lige netop DIN sportsgren? Jeg synes BMX er den fedeste sportsgren, fordi der er fart over feltet. Derudover kommer man op at flyve i luften, og det kilder i maven. Og så gælder det faktisk kun om en ting, nemlig at komme hurtigst til målstregen.
 • Hvor i Salling Group har du været ansat og som hvad? Jeg arbejdede for føtex hjemmelevering i kundeservice.

Salling Fondenes donation til Team Danmark

Salling Fondene har gennem en mangeårig støtte til Team Danmark sikret et markant og langvarigt løft til dansk eliteidræt. I alt har fondene siden 2009 doneret 250 mio. kr. til Team Danmark, de danske atleter og arbejdet med forberedelser til det kommende OL.