Ansigtscremer

Her på siden finder du et udvalg af fugtgivende ansigtscremer fra kendte mærker som Elizabeth Arden, Dennis Knudsen, L’oreal og Nivea Visage. Tag et kig på vores udvalg og bestil en fugtgivende creme, der giver din hud den næring og fugt, den har brug for. 

Ansigtscreme til mænd og kvinder

Ansigtscreme er med til at beskytte din hud mod dagligdagens udfordringer som vind og vejr. En god ansigtscreme sørger for at tilføre fugt til din hud, så du undgår, at huden tørrer ind og rødmer, og i stedet forbliver blød og lækker. Ansigtscreme giver næring til huden, og beroliger en sart og irriteret hud, f.eks. efter en lang dag udendørs og efter barbering. Ved at benytte ansigtscreme dagligt, opnår du en pænere hud, der er sund og naturlig at se på. 
 

Tre grunde til at vælge en god ansigtscreme:

  • Du undgår at huden bliver udtørret og sprækker, og forebygger irriteret hud
  • En god ansigtscreme gør huden mere spændstig og ungdommelig at se på
  • Mænd kan forebygge irritation efter barbering ved at benytte ansigtscreme

 

Hver dag udsætter du huden for vind, kulde, sol og varme, som alt sammen er med til at udtørre og irritere huden, og kan få den til at se trist og kedelig ud. Hvis du vil bevare en flot og sund hud, er det vigtigt, at du tilfører fugt, og giver huden den pleje, som den fortjener.

 

Hvordan finder jeg den bedste ansigtscreme til mænd?

For at får det bedste resultat, skal du sørge for at vælge en ansigtscreme der passer til din hudtype. Hudtyper er individuelle, og valget af creme er forskelligt, alt efter om du har tør eller fedtet hud. Hvis ønsket er en glattere hud, så skal du vælge en creme med en opstrammende effekt, som får huden til at se yngre ud, og modarbejder rynker. 

Det kan være svært at finde det rigtige produkt, men vi har helt sikkert en ansigtscreme, der passer til din hudtype. Klik ind på produkterne herover, og læs beskrivelserne på de enkelte cremer. 

Når du har fundet din favorit, kan du let bestille den på føtex.dk