Skønhed & Velvære

På føtex.dk finder du et stort udvalg af skønhedsprodukter til gode priser. Hvad end du leder efter nyt makeup, en lækker creme, en velduftende parfume, massageapparater til ømme muskler eller måske nogle nye kosttilskud til vinteren, finder du det her. 

 

Stort udvalg af solcreme

Sommer, sol og glade dage, mev av, er det en lille forbrænding, der kommer snigende efter en dag i solens varme? Beskyt huden mod solens skarpe stråler og tidlig aldring med en god og beskyttende solcreme fra føtex sortiment, som du finder her til gode priser. 

Få sommernegle med Essie

Skru ekstra op for sol og glade sommerdage med lækre sommerfarver på neglene. Hos føtex har vi et bredt udvalg af neglak fra det populære mærke essie til gode føtex priser - selvfølgelig også online. Gå på opdagelse i det store og spændende farveudvalg her.

Få renere og sundere tænder med Oral-B

Skal familien have nye tandbørster? Med en elektrisk tandbørste fra Oral-B får du en langt mere effektiv tandrensning end med en almindelig tandbørste. Oral-B er førende inden for mund- og tandhygiejne, hvorfor du er garanteret et kvalitetsprodukt. 

Gå sommeren i møde med nye lækre hudplejeprodukter

Vi går så småt en varmere tid i møde, og det betyder, at huden har brug for ekstra fugt og pleje efter en dag under solens varme stråler. På føtex.dk har vi et bredt udvalg af hudplejeprodukter fra kendte mærker, så du kan forkæle dig selv med en velplejet hud.

Makeup til sommerens fester

Er du til en vovet festmakeup? Makeup med fuld knald på farverne eller måske en mere underspillet makeup, hvor dine naturlige features træder mere frem? Uanset hvilken stil du er til, finder du altid et bredt udvalg af makeup på føtex.dk fra kendte mærker til gode føtex priser. Gå på opdagelse blandt vores udvalg af mascara, flotte læbestifter, farverige neglelakker, foundation, pudder og meget mere til sommerens arragementer.