Skønhed & velvære

På føtex.dk finder du et stort udvalg af skønhedsprodukter til gode priser. Hvad end du leder efter nyt makeup, en lækker creme, en velduftende parfume, massageapparater til ømme muskler eller måske nogle nye kosttilskud til vinteren, finder du det her. 

 

Hudpleje til vinteren

Vi går en koldere tid i møde, og det betyder, at huden har brug for fugt og pleje. På føtex.dk har vi et bredt udvalg af hudplejeprodukter fra kendte mærker, så du kan forkæle dig selv med velplejet hud.

Få vinternegle med Essie

Giv efteråret kulør med lækre farver på neglene i efterårsnuancer. På føtex.dk har vi et bredt udvalg af neglelak fra det populære mærke Essie. Gå på opdagelse i det store og spændende farveudvalg her.

Farverige Essie neglelak

Få rene tænder med Oral-B

Skal familien have nye tandbørster? Med en elektrisk tandbørste fra Oral-B får du en langt mere effektiv tandrensning end med en almindelig tandbørste. Oral-B er førende inden for mund- og tandhygiejne, hvorfor du er får et kvalitetsprodukt. 

Makeup til vinterens fester

Er du til en vovet festmakeup? Makeup med fuld knald på farverne eller måske en mere underspillet makeup, hvor dine naturlige features træder mere frem? Uanset hvilken stil du er til, finder du altid et bredt udvalg af makeup fra kendte mærker på føtex.dk. Gå på opdagelse blandt vores udvalg af mascara, flotte læbestifter, farverige neglelakker, foundation og pudder til sæsonens arrangementer.