Plej og pynt neglene

Her på siden finder du vores samlede udvalg af produkter til neglene, så du kan blive klar til hverdag og fest. Gå på opdagelse i dag og find lige de produkter som matcher din stil. Skab flotte negle med føtex.dk

Plej dine negle med føtex.dk

Velplejede hænder er smukke. Med en neglelak i en flot farve kan du i løbet af ingen tid få de smukkeste negle og hænder. Den er tillige nem at påføre – og fjerne igen. Det gør du let og hurtigt med en neglelakfjerner med eller uden acetone - vi har begge produkter i vores sortiment.

Her på siden finder du også produkter til god neglepleje eller også kan du snyde lidt og bruge smukke kunstige negle. Hvis du bruger falske negle er det dog stadig nødvendigt med god neglepleje - dine egne negle er der nemlig stadig og har derfor stadig brug for lidt opmærksomhed.

Derfor skal du pynte og passe på dine negle

Dine hænder er med til at signalere, hvem du er. Når du skal hilse på en anden person, er det ofte dine hænder, som de fokuserer på, når du rækker hånden frem. Hænderne er ofte i fokus, hvad enten du spiser, skriver på din PC eller sidder og samtaler. Med en smuk farve på neglene fremstår du både velplejet, interessant og som en person med styr på detaljer.

Sådan pynter du neglene

Er du i tvivl om, hvilken farve du skal vælge? Få hjælp her:

  • Til hverdag: Gennemsigtige lakker, neutrale og pastelfarvede neglelakker er de mest populære til hverdagsbrug. Det er dog helt og aldeles op til dig at vælge de farver, som, du synes, understreger din personlige stil bedst. 

  • Til fest: Alt efter, hvilket look du vil opnå, er der frit valg på alle hylder, farver og nuancer. Til aftenbrug er det flot med stærke og intensive farver med dybde. Kombineret med en flot makeup er det ganske enkelt prikken over i’et.

Når du har fundet din favorit, bestiller du den online på føtex.dk.