Kunstige negle

Falske negle er ikke kun forbeholdt modeller og festaber. Faktisk kan kunstige negle give en flot forskønnelse af hændernes udtryk, og du kan sagtens holde det til den neutrale side. Se det store udvalg af nail art her på føtex.dk, og gør dine negle til små kunstværker.

Alle kan pynte sig med falske negle

Kunstige negle har måske et lidt dårligt ry, men falske negle behøver ikke være noget, der virker overdrevet og for meget. Der er rig mulighed for at skabe flotte og elegante negle med nail art kits – også til hverdagsbrug for dig, der bruger hænderne meget. 

På føtex.dk fører vi et bredt sortiment inden for denne kategori, og det tæller blandt andet falske negle-sæt af følgende typer: 

  • Sæt med ”neglefarvede” negle, du selv klipper til. Kan med fordel anvendes til det neutrale look eller til festen med de meget lange negle 

  • Sæt til fransk manicure, som giver den klassiske hvide top 

  • Sæt med farvede negler – så behøver du ikke lakere dem bagefter med neglelak. Vælg mellem pasteller, neutrale eller kraftige farver 

  • Sæt med nail art stickers, som er klistermærker, der giver neglene et meget personligt udtryk 

Husk, at når du anvender kunstige negle, så kan dine egne negle godt blive lidt medtagede – derfor er det en god ide at passe godt på dem med neglepleje

Sådan bruger du kunstige negle

Som nævnt behøver kunstige negle ikke kun være noget, der passer til festbrug. Du kan sagtens skabe et udtryk, der er neutralt, men pænt. Uanset hvilken stil du vælger, så er fremgangsmetoden den samme. 

Start med at vælge dit favorit falske negle-sæt. Sættene indeholder flere negle – ofte nok til alle fingrene på begge hænder. Det betyder, at nogle vil være store (til for eksempel tommelfingeren), mens andre vil være små (for eksempel til lillefingeren). Nogle af neglene er formet på forhånd, hvor andre skal klippes til – så kan du få dem i netop den længde, du foretrækker. 

Når de kunstige negle skal sættes på, sker det enten med gel eller lim, som hæfter den kunstige negl til din egen. Så er neglene på plads.