Neglepleje

Dine hænder er et af dine vigtigste visitkort, så det kan være en god ide at holde dem velplejede. Med neglepleje til hjemmebrug fra føtex.dk er du sikret kvalitetsprodukter, der holder dine negle og negle-områder i topform, så du får velsoignerede og præsentable hænder at vise frem.

Pas på dine negle med neglepleje til hjemmebrug

Med et godt negleplejesæt bliver det lettere for dig at foretage pleje af dine negle derhjemme. Når du forkæler dine negle med den rette pleje, får du flottere og sundere negle, der ikke flosser og knækker så let. På føtex.dk forhandler vi flere former af negleplejesæt - for eksempel: 

  • Neglefile, som passer godt på neglekanterne, når du filer  

  • Neglebåndsolie, der nærer og styrker neglebåndene, så de ikke så let flosser 

  • Neglehærdere, der styrker og hærder porøse negle – med eller uden nuance 

  • Neglelakfjernere, der skånsomt og effektivt fjerner neglelak 

Den rette neglepleje kan gøre en stor forskel for, hvordan dine hænder og negle ser ud. Neglefilen er alfa og omega, og når du bruger vores stærke neglefile, får du en hurtig og effektiv omgang, der ikke efterlader kanterne flossede. Når du filer dine negle, er det bedst, hvis du primært filer toppen og ikke siderne. 

Neglebåndsolien kommer med forskellige formler med berigende ingredienser, som gradvist styrker båndene. Påfør gerne olien en til to gange hver dag, og få neglebånd, der ikke så let flosser eller knækker. Neglebåndsolien gør også neglebåndene mere smidige, så du kan undgå ondsindede neglerødder.

Styrk dine negle med god neglepleje

En neglehærder minder lidt om en neglelak, og den kan også komme med og uden farve. Den fungerer ved, at den styrker svage eller porøse negle, så de bliver stærkere og ikke så let brækker. Med god neglepleje vil du bl.a. kunne nyde godt af kunstige negle i længere tid.

Endelig har du brug for neglelakfjerner i dit negleplejesæt til at fjerne gammel lak. Vores neglelakfjernere har en skånsom formel, der fjerner lakken uden at beskadige neglene. Husk også tå-sprederen, som gør det nemmere at lægge lak på tåneglene.