Neglelak gør forskellen

Med en flot neglelak kan du gøre dine hænder smukke og dit outfit unikt. Uanset hvilket look du foretrækker, har vi farven, der matcher det. Vi har både gennemsigtige og pastelfarvede neglelakker samt andre intensive og stærke farver. Lad dig inspirere af vores store sortiment af neglelak og neglelaksæt, og fuldend dit outfit med føtex.dk.

Fuldend looket med en neglelak fra føtex.dk

Negle kan godt blive overset, når snakken falder på makeup. Men her er faktisk tale om et af dine vigtigste ydre visitkort, så du bør passe godt på dem – ikke kun med neglepleje, men også gerne med lak. 

Neglelak kan både fungere diskret og være med til at fuldende et outfit, men det kan også blive til kunst og fungere som et statement. Er du til de underspillede neglelakfarver, kan du vælge de klassiske, som bliver prikken over i’et. Vælg for eksempel en midnatsblå neglelak til et koboltblåt jakkesæt eller bordeauxfarvede negle til en mørkerød kjole. 

Du kan også gå i den anden grøft og bruge neglelakfarverne som et udtryk for din personlighed. Det kan være i form af neglekunst, hvor du maler mønstre eller figurer på neglene, eller det kan være en kraftig nuance til et neutralt outfit. Går du efter neglelaksæt, får du flere lakker med i købet med rig mulighed for at eksperimentere.

Se vores store udvalg af neglelak og neglelaksæt 

Når du skal vælge neglelak, vil det ofte være farven, der er i centrum. På føtex.dk forhandler vi en bred vifte af nuancer, så der vil være noget for enhver smag. Er du i tvivl om, hvilke neglelakker du skal vælge, får du her et par bud på, hvad der er godt at have i makeup-pungen: 

  • Mørkeblå – et godt alternativ til sort. Går godt til både mørke og lyse outfits 

  • Blomme – god til dig, der godt kan lide rød, men som ikke ønsker en postkasserød 

  • Rosa – en feminin nuance, der giver mere liv end hvid og passer til det meste

Mens farven er en smagssag, vil det altid være en god ide med en underlak, som sørger for, at neglene ikke bliver misfarvede samt en overlak, som forsegler lakken og forlænger dens levetid. Husk også neglelakfjerneren.