Barbering & hårfjerning

På føtex.dk finder du et bredt udvalg af artikler til barbering og hårfjerning til både ham og hende. Der findes et hav af forskellige muligheder, men ligegyldigt hvilken mulighed, du foretrækker, så har vi helt sikkert noget for dig.

Barberingsprodukter og hårfjerning til glat hud

Det vigtigste ved en behagelig barbering er, at den er uden irritationer. Derfor kan du finde mange forskellige barberprodukter og produkter til hårfjerning på føtex.dk. Så har du nemlig rig mulighed for at vælge den barberingsmetode, som du foretrækker - og finde det bedste produkt til dig. Det gælder, uanset om du skal have trimmet frisuren, barbere skægstubben eller glatbarbere benene. 

Udforsk sortimentet her på siden, eller gå på opdagelse i vores populære kategorier for barbering og hårfjerning såsom:

 

Elektrisk hårfjerning til mænd og kvinder

På føtex.dk finder du barberings- og hårfjerningsprodukter til mænd og kvinder. Derudover har vi produkter fra flere populære og anerkendte brands Gillette, Braun og Philips. Et af de populære valg inden for hårfjerningsprodukter til både mænd og kvinder er barberskrabere, men også barbermaskiner og ladyshavers. Her får du nemlig en helt tæt barbering af alt fra skægget og hovedet til benene og brystet. 

Plej huden efter barbering

Efter barbering er det også vigtigt, at du plejer huden. Det kan nemlig mindske irritation og tør hud efterfølgende - og så bidrager det til en silkeblød fornemmelse, når håret er væk. Derfor har vi også et stort udvalg af produkter indenfor hudpleje.

Hvornår begyndte hårfjerning og intimbarbering?

Hårfjerning under armene, fjernelse af hår på benene og ikke mindst intimbarbering er ikke noget fænomen fra nyere tid. Faktisk er tendensen for hårfjerning blevet sporet helt tilbage til før år 0. Det første rigtige hårfjerningsmiddel kom dog først på markedet i 1800-tallet. 

Hårmoden inden for intimbarbering skifter

Trimning af dusken forneden tog for alvor fart i 1940'erne i takt med bikiniens fremmarch. I en lang årrække var en trimmet kønsbehåring altså moden. Med hippiekulturen i 1970'erne fik de vilde og utæmmede hår atter lov at gøre sit indtog. Det ændrede sig dog igen i 1980'erne og 90'erne, hvor dusken gerne måtte være tilstede men skulle være veltrimmet. I 00'erne blev trenden dog helt anderledes, da glatbarbering vandt indpas. 

Hårmoden skifter for intimbarbering såvel som for håret på hovedet. På føtex.dk finder du hårfjerning og barberingsprodukter til ethvert behov fra grooming af kønsbehårningen over hårtrimmere til barberskrabere til mænd og kvinder.

FAQ - Ofte stillede spørgsmål om hårfjerning