Barbermaskiner

Hold dit skæg flot og pænt med en barbermaskine fra føtex.dk, hvor vi har samlet et udvalg af barbermaskiner, der sikrer dig et perfekt resultat - hver gang. Tag et kig på vores udvalg og bestil en barbermaskine, der matcher dit behov. 

Shaver til mænd

Hold dit skæg pænt med en barbermaskine fra føtex.dk. Vi har samlet et udvalg af barbermaskiner fra kendte mærker som Phillips, Braun og Panasonic. Uanset om du er til det glatte udseende eller ønsker et mere råt udseende med skægstubbe, finder du et udvalg af barbermaskiner, der vil give dig det perfekte resultat. 

Er du en mand, kan du ikke komme udenom at skulle barbere dig fra tid til anden. Det gælder uanset, om du blot har tendens til lidt skægstubbe, eller skægget gror så hurtigt, at du har svært ved at følge med. En god barbermaskine er derfor alfa og omega – hvis du da ikke kan klare dig med en klassisk barberskraber og barberskum. En barbermaskine er dog langt mere handy, og den fjerner skægget på nul komma fem, så du kan komme videre med dagens gøremål. 

Se også vores øvrige produkter til barbering og hårfjerning, hvor du blandt andet finder skægtrimmere, der er et fint alternativ til en barbermaskine.

Barbermaskiner til alle behov

Det vigtigste, når du skal vælge barbermaskine, er at finde en barbermaskine, der matcher dine behov. Med andre ord skal du finde en barbermaskine, der passer til din type af skæg og til dine rutiner med hensyn til skægpleje. Nogle barbermaskiner er ledningsfri og kører på batterier, imens andre kun kan køre, når du er i nærheden af en stikkontakt. Nogle barbermaskiner kan tages med i badet, imens andre ikke tåler vand. 

Der er således flere ting, som du skal tage stilling til, når du skal vælge barbermaskine. Ligeledes bør du overveje, hvorvidt du ofte skifter stil, eller om du holder det samme skæg år efter år. Nogle barbermaskiner har nemlig forskellige længdeindstillinger, så du har mulighed for at variere, hvordan du barberer skægget.

Vælg en billig barbermaskine her fra sortimentet – enten til fuld pris eller en barbermaskine til skarp pris.

Sådan passer du på din barbermaskine

Ved regelmæssig rengøring af din barbermaskine kan du forlænge dens levetid og samtidig få en mere effektiv, og faktisk også hygiejnisk, barbering. Som hovedregel bør en shaver rengøres hver dag, men efter hver tredje brug kan også gøre det. Det kan gøres ved at skylle maskinen i lunt vand og derefter lade den lufttørre, inden den pakkes væk. Vær dog opmærksom på om netop din model tåler vand. 

Cirka én gang om måneden er det dog en god idé at foretage en mere dybdegående rengøring af barbermaskinen. Det gøres ved at fjernet skæret/barberbladende fra maskinens hoved, for at fjerne de sidste rester af hår, da det ofte kan ophobe sig indenunder bladet. Delene kan renses med lidt vand og først monteres igen, når de er 100% tørre. Har der fulgt lidt olie med til barbermaskinen, da du købte den, kan du med fordel smøre bladende med et par dråber efter rengøring. Det sikrer, at de forbliver velsmurte, og at maskinen fortsat giver en god behagelig barbering.

Mange barbermaskiner kommer også med en medfølgende rensestation, hvilket betyder at du ikke behøver at foretage den månedtlige manuelle rengøring, men blot kan benytte rensestationen i stedet. Tjek altid på den enkelte model om der medfølger rensestation.

Køb en billig barbermaskine på føtex.dk    

Mangler du en ny og moderne barbermaskine, der giver et perfekt resultat gang på gang? Så tag et kig på vores udvalg online her på føtex.dk. Vi har barbermaskiner fra kendte mærker som Philips, Remington og Braun, og ofte kan vi også tilbyde dig en lækker barbermaskine til en god pris.

FAQ - Ofte stillede spørgsmål om barbermaskiner