Barberblade

På føtex.dk finder du mange forskellige barberblade, og du har god mulighed for at købe et barberblad, som passer til netop din barberskraber. Uanset hvilket du vælger, får du en god, tæt og let barbering med de skarpe barberblade. Se udvalget herunder.

Find et barberblad, der passer til din skraber

Her på siden har vi barberblade til barberskrabere til mænd og kvinder. Du finder blandt andet mange forskellige barberblade, der passer de forskellige varianter af barberskrabere fra Gillette. Uanset hvilket brand du vælger barberblade fra, er de udstyret med skarpe blade, der let skærer hårene af og glider hen over huden.

Køb originale barberblade til din barberskraber

Hvis du har en barberskraber fra Gillette, kan du vælge hvilket som helst barberblad fra samme mærke og sætte på din skraber. Det er en af grundene til, at Gillette er blandt de førende mærker indenfor barbering.

På føtex.dk har vi et hav af barberblade, så du kan vælge den variant, der passer bedst til dig. Prøv eksempelvis de populære barberblade Proshield eller Vanguard.

Pakkerne med barberblade indeholder alt lige fra et enkelt blad og op til 10+ blade, så du kan få glæde af skraberne i lang tid. Ét blad fra Gillette holder til cirka én måneds brug. Da bladet ellers bliver sløvt og kan give en sløv barbering, der kan give knopper. Find dine foretrukne barberblade i vores sortiment. 

Intet barberblad uden barberskum

Når du barberer dig, anbefaler vi, at du bruger barberskum, da det hjælper barberbladet med at glide nemt hen over huden. Barberskummet blødgør nemlig huden og hårene, så din barbering bliver meget lettere og ubesværet. Så kan du få en tæt barbering med minimal risiko for snitsår og røde knopper.