Epilator

Er du træt af at skulle barbere ofte for at bevare glatte ben? Så er en epilator det perfekt valg for dig. Her på siden har vi samlet et udvalg af epilatorer, der efterlader dine ben pæne og glatte.

Hvordan bruger du en epilator?

I guiden her vil vi hjælpe dig med at opnå fantastiske og hårfrie resultater med brugen af en epilator, så du kan nyde følelsen af glatte ben og smuk hud i flere uger. 

Glatte ben i flere uger med en epilator

Hos føtex.dk finder du et stort udvalg af markedets bedste epilatorer, så du er garanteret glatte ben og smuk hud i op til flere uger.

Tre gode grunde til at købe en epilator:

  • Silkebløde og glatte ben i op til flere uger
  • Effektiv hårfjerningsmetode af selv fine og korte hår
  • Let at bruge og rengøre inden og uden for badet

 

Med en af markedets bedste epilatorer fra f.eks. Braun, Philips og Panasonic er du garanteret glatte og silkebløde ben i op til flere uger. Den effektive hårfjerningsmetode fjerner selv de fineste og korteste hår ved roden.

Epilatorer er lette at bruge og rengøre inden såvel som uden for badet. Det er altså dig bestemmer, om du ønsker at fjerne dine hår fra tør eller våd hud. Med en epilator ved hånden slipper du desuden for at bekymre dig om sløve barberblade, engangsskrabere og unødvendigt udsmid af plastik.

Hvilken epilator skal jeg vælge?

Der er stor forskel på de epilatorer, du finder blandt vores brede udvalg af hårfjerningsprodukter. Inden du køber din epilator, bør du derfor være opmærksom på:

  • Effektivitet: Alt imens at flere epilatorer fjerner 4 gange kortere hår end voks, er der stor forskel på, hvor effektive og fleksible deres skæreblade er. Ønsker du at epilere korte og fine hår, kan du derfor med fordel vælge en epilator, hvis skærehoved er designet til netop det behov.
  • Brug: Med det rette skærehoved kan epilatorer fjerne hår på ben såvel som ansigt og intimzoner. Når du vælger epilatorer, bør du derfor overveje, hvad dit primære behov er – og om du ønsker en ledningsfri hårfjerningsoplevelse eller ikke.

Sådan virker en epilator

En epilator fungere anderledes end eksempelvis en ladyshaver. Den fjerner hår ved hjælp af et roterende hoved, der er udstyrret med en masse små pincetter. Disse griber fat i og hiver håret ud ved rødderne - det er netop derfor en epilator giver en længerevarende hårfrit resultat. Da der først skal dannes nye hårsække indene hårene kan gro frem igen.

Find epilatorer på føtex.dk

Når du har fundet din nye epilator, kan du bestille den hjem fra føtex.dk med ganske få klik. Du har altid ubegrænset returret, når du handler hos os.