Ladyshaver

Opnå et blødt og glat resultat med en ladyshaver til hårfjernelse - hver gang. Tag et kig på vores udvalg og bestil en ladyshaver til barbering, der bedst matcher dit behov.

Opnå glat barbering med en ladyshaver

På føtex.dk har vi et bredt udvalg af ladyshavere, der garanterer blød og glat hud, hver gang du barberer dig – selv på de mest følsomme områder på kroppen.
 

Tre grunde til at købe en ladyshaver:

  • Blød og glat hud – hver gang!
  • Undgå engangsskrabere, der skal smides ud
  • Sikker barbering af ben såvel som intimområder og ansigt
     

Med en ladyshaver fra f.eks. Philips eller Braun er du sikker på at opnå det ønskede resultat – blød og glat hud uden røde knopper! Skifter du engangsskraberne ud til fordel for en ladyshaver, slipper du samtidig for at bekymre dig om slidte barberblade og unødvendigt plastikforbrug. Det er desuden dig, der vælger, om du vil barbere på våd eller tør hud, når du barberer benene eller dine intimområder med en ladyshaver.

Hvilken lady-shaver skal jeg vælge?

Med den rigtige lady-shaver ved hånden kan du være sikker på at opnå en ekstra tæt barbering af hele kroppen uden at irritere huden. Inden du køber din nye lady-shaver, bør du imidlertid være opmærksom på:

  • Ladyshaverens barberhoved: Alt imens nogle ladyshavere er udstyret med mandelolier og eksfolierende tilbehør for silkeblød hud, har andre ladyshavere konturfølgende og flydende skæreblade for en ekstra tæt barbering. Din ladyshavers barberhoved afgør derfor i høj grad, hvilket resultat du opnår, når du barberer dig inden eller uden for badet.
  • Intimbarbering og trimning: Det er ikke alle ladyshavers, der er egnet til intimbarbering eller trimning. Er du på udkig efter en ladyshaver til hele kroppen, er det derfor vigtigt, at du undersøger, om det medfølgende tilbehør egner sig til det, du ønsker.
     

Find din nye lady shaver blandt vores store udvalg af barber- og hårfjerningsprodukter på føtex.dk, og bestil den hjem i dag. Du har selvfølgelig altid ubegrænset returret, når du handler hos os! Ønsker du et glatbarberet resultat over endnu længere tid, kan du med fordel tage et kig på vores epilatorer

FAQ - Ofte stillede spørgsmål om ladyshavere