Næsehårstrimmere

Med vores effektive næsetrimmere fra anerkendte mærker kan du få bugt med dine hår i næsen eller ørene på bedste vis. Maskinerne har nemlig skarpe skær og god batteritid, så du let kan komme af med de krogede næsehår. Se udvalget nedenfor.

Billige næsetrimmere i høj kvalitet

Er du træt af dine synlige næsehår, der har det med at snige sig ud af næsen som en lille sort krog eller en ordenlig dusk? Så kan du med en billig næsetrimmer komme de uønskede hår til livs på ingen tid. Vi har flere forskellige modeller fra populære mærker i vores udvalg. Alle sammen med brugervenlighed og effektivitet i fokus. På den måde kan du hurtigt fjerne hårene, inden du tager ud at spise eller på arbejde - eller når kæresten pointere, at det stritter lidt.

En næsetrimmer er lavet i en praktisk størrelse, og nogle kommer endda med etui, der beskytter trimmeren i skuffen såvel som i rejsetasken.

Vælg den rette næsehårstrimmer

Skal du bruge trimmeren til både næse, øre og bryn, er det vigtigt, at du vælger den rette model. Trimmerne har nemlig forskellige funktioner, og nogle af dem kan bruges andre steder på kroppen. På den måde kan du indstille maskinen til præcis dit formål.

Vil du for eksempel gerne bruge næsehårstrimmeren i badet, er det en god idé, at du vælger en vandtæt model.

Gode råd til vedligeholdelse af næsehårstrimmer 

  • Indstil trimmeren inden brug

  • Skyl skærene under rindende vand efter brug

  • Overvej, om du bør vælge en multifunktionel næsehårstrimmer

 

Find næsetrimmer på føtex.dk

Blandt vores udvalg af næsetrimmere finder du både varianter, der kan bruges til næse og øre samt varianter, der kan benyttes til alt fra næsehår til trimning af vildfarne øjenbryn. Når du handler på føtex.dk har du altid ubegrænset returret, skulle du fortryde dit køb. Fandt du ikke den, du søgte? Du er også velkommen til at tage et kig på vores skægtrimmere og hårtrimmere.