Få varmen med et blødt varmetæppe

Er temperaturen begyndt at dale? Så kan du holde varmen med et elektrisk varmetæppe. Vi forhandler varmetæpper fra gode mærker, så du ikke behøver at gå på kompromis med komforten eller funktioner. Bestil dit nye varmetæppe på føtex.dk, og nyd den dejlige komfort.

Elektriske varmetæpper med smarte funktioner

Moderne varmetæpper er spækket med funktioner, der kan gøre din afslapning med varmetæppet så behagelig og problemfrit som muligt. Varmetæppet har blandt andet en indbygget auto-sluk funktion. Den gør, at du kan indstille timeren, som du har lyst. Bruger du derfor ikke tæppet i et bestemt tidsrum, så slukker det automatisk.

Hvis du for eksempel falder i søvnet med tæppet i din favn, så behøver du ikke at vågne op og have det alt for varmt. Derudover kan du justere varmen i forskellige niveauer. Har du brug for meget varme, så kan du indstille det til det højeste niveau. Er det derimod alt for meget for dig, så kan du let indstille tæppet til et lavere niveau.

Varmetæpper i gode materialer

Har du nogensinde svøbt dig selv ind i et varmetæppe? Hvis ja, så ved du måske, at det er utrolig blødt. Det skyldes nemlig, at tæppet er produceret i bløde materialer, der også er gode for din hud. Flere af modellerne er blandt andet produceret i Oeko-Tex certificeret materialer som mikrofleece og almindeligt fleece. Så kan du sidde i sofaen og holde varmen, imens du sidder og læser en god bog eller ser en serie på dit smarte fjernsyn.

Sådan vasker du et varmetæppe

Det kan være fordelagtigt at vaske dine elektriske varmetæpper efter noget tid. Så holder de længere. De bløde tæpper kan du lægge i vaskemaskinen ved lav temperatur. Hvis der er kommet pletter på tæppet, så kan du også tage en fugtig klud og tørre det af. På den måde kan du nyde dit varmetæppe længst muligt, helt uden at du behøver at købe et nyt.

Tæpperne har desuden et elegant design. Så kan du bruge det til dekoration i dit hyggelige hjem på din behagelige sofa eller din foretrukne stol. Køb derfor nemt dit nye varmetæppe på føtex.dk, og få fri fragt, når du handler for over 1.000 kroner.