Dennis Knudsen

Dennis Knudsen – spafølelse derhjemme

Den kendte frisør, Dennis Knudsen, har skabt en linje af plejeprodukter til hår og hud, der giver dig muligheden for at forkæle dig selv hver dag – i dit eget badeværelse. Med en blanding af skønne og plejende ingredienser og fantastiske dufte kan du skabe en følelse af spa og total selvforkælelse hver dag.
 

Tre grunde til at vælge Dennis Knudsen produkter:

  • Produkterne plejer både hud og hår og kan skabe velvære
  • Oplev den samme forkælelse hjemme som hos frisøren
  • Der findes produkter til alle hud- og hårtyper – også din!

Der er ikke noget, som god hårpleje eller en lækker bodylotion, der kan få de fleste til at føle velvære. Dennis Knudsen har skabt sin linje af produkter ud fra mange års erfaring, og blandt andet Dennis Knudsen Silvershampoo giver dig optimal pleje i hverdagen. Desuden fører føtex.dk en række kropsprodukter, så du kan holde sommerens glød ved lige med en Dennis Knudsen selvbruner.
 

Sådan vælger du det rigtige Dennis Knudsen produkt

Har du lyst til at afprøve nogle af Dennis Knudsen produkterne, så kan det være svært at finde ud af, hvor du skal starte, for der findes mange lækre produkter i serien. Noget du kan overveje, er dog følgende:

  • Dennis Knudsen hårpleje: Hvis du er glad for den følelse dit hår har efter en tur hos frisøren, men finder det svært at finde en hjemmeløsning, der giver det samme, så er hårprodukterne et oplagt sted at starte. Det er luksus for hvert hårstrå.
  • Dennis Knudsen hudpleje: Her finder du både klassiske cremer og mere moderne behandlinger og instrumenter til intens pleje. Er du ude efter en hudplejeserie, der er både er effektiv og lækker, så går du ikke galt i byen med Dennis Knudsen hudpleje. 

Rul gennem vores store udvalg herover, og bestil din favorit allerede i dag!