Hårpleje

Trænger dit hår til lidt ekstra kærlighed? Så gå på opdagelse i vores udvalg af lækre shampooer, balsam og hårkure og find de helt rigtige styllingprodukter og -apparater til din hårtype. 

Populære mærker

Hårpleje til al slags hår

I udvalget herover finder du hårplejeprodukt til tørt, fedtet, tyndt, filtret, glat og krøllet hår, ja, til hår af enhver art. Du finder hårplejeprodukter til vask, tørring, ekstra pleje, til opsætning og meget andet. For håret er nu engang noget, der bliver lagt mærke til, så selvfølgelig skal det sidde perfekt og se godt ud.
 

Tre grunde til at vælge produkter til hår-pleje:

  • Dit hår bliver supersundt og lækkert at se på og røre ved.
  • Du kan få frisuren til at holde hele dagen og aftenen med.
  • Du kan give dig selv et nyt look med en ny frisure 
     

Er dit hår fedtet, tørt, spaltet eller noget helt andet, så kan du rette op på det med de rigtige hårplejeprodukter. 

Skal du til møde eller i byen, skal håret bare sidde perfekt og helst blive siddende, og det kan det med hårspray, -lak og -voks. 

Er du træt af dit brune hår, så giv det en ny og frisk farve.
 

Hvilket hårplejeprodukt skal jeg vælge?

Det kommer helt an på, hvad din udfordring er, hvilket hårplejeprodukt du skal vælge. Er dit hår blevet ødelagt, så find en hårkur eller balsam, som kan genoprette balancen. 

Skal frisuren sidde perfekt, så tjek vores udvalg af hårstyling-apparater og hårpynt. Skal frisuren også holde, så skal du have fat i noget hårspray eller -voks. Tjek vores store udvalg af hårfarve, hvis du vil prøve et nyt look.

Under de forskellige kategorier, kan du se meget mere om de forskellige produkter og blive guidet, så du kan finde det rigtige til lige netop dit hår.

Se udvalget herover, og klik dig videre ind på produkterne. Det er nemt at handle online på føtex.dk, og du har altid ubegrænset returret, hvis du skulle fortryde eller vil bytte til noget andet.