Plej dit hår med nærende hårolie

Hårolie er et af de mange moderne hårprodukter, som hjælper dit hår til at blive sundere indefra og udstråle det udvendigt. Med en god olie til håret bliver manken næret samtidig med, at håret ser mere glansfuldt ud. Se det store kvalitetsudvalg på føtex.dk.

Derfor skal du bruge hårolie

På føtex.dk har vi et stort fokus på alt inden for personlig pleje, og det gælder alt fra hudpleje til tandpleje, parfumer og hårpleje. Det betyder, at du på en prisvenlig måde kan få alle de produkter, som kan give dig en lidt skønnere hverdag.

Et af vores hårplejeprodukter er hårolie, som er perfekt til personer i alle aldre. Hårolie er en olie til håret, som tilfører manken næring, så håret får mere styrke, smidighed og glans. Det er lig med sundere hår indvendigt, som ser flottere ud udvendigt.

Sådan bruger du hårolie

Olie til håret kan som nævnt bruges af alle, men den er især velegnet til personer med længere hår. Du anvender produktet ved at tage en lille mængde på størrelse med en mønt ud i håndfladerne og kramme den nænsomt ind i håret – enten i tør eller fugtig tilstand. Du kan med fordel bruge olien nede i længderne, da den kan fedte lidt oppe ved hårrødderne. Herefter trænger olien ind i håret, plejer det og giver det masser af glans. Har du tendens til tørt, kruset og beskadiget hår, vil du have særlig gavn af olie til håret.
 

Find aloe vero olie, argan olie og andre slags hårolie på føtex.dk

På føtex.dk har vi dig som kunde i centrum, og derfor fører vi en bred vifte af kvalitets-hårolier, så der vil være noget til alle forbrugere og hårtyper. Olierne kommer med forskellige ingredienser, og du kan for eksempel vælge mellem:

  • Argan olie

  • Aloe vera

  • Kokosnøddeolie

  • Kameliaolie

  • Avocadoolie

I vores sortiment finder du også mange af de velkendte brands som L’Oreal, Garnier, Aussie og Schwarzkopf. Lad dig inspirere af det store udvalg på føtex.dk, og bestil direkte, når det passer dig. Med føtex.dk kan du gøre hver dag til en smuk hår-dag.