Balsam & conditioner

Få flot og lækkert hår med conditioner. Med en conditioner vil dit hår holde sig sundt og stærkt, uanset din hårtype. Conditioner er desuden uundværlig, når du skal børste og style dit hår. Se vores udvalg af balsam herunder.

Få blødere, flottere hår med conditioner

Mange vælger kun at bruge shampoo, fordi de ikke tror conditioner er nødvendigt – det er en fejl. En hair coditioner er en vigtig del af din vaskerutine. Den indkapsler håret med en masse fugt, pleje og beskyttelse. Desuden gør den det meget nemmere for dig at rede og style dit hår.
 

Tre grunde til at vælge conditioner:

  • En vigtig del af en effektiv hårrutine – plejer og beskytter dit hår.
  • Gør det nemt at style håret samt udrede selv de værste sammenfiltringer. 
  • Styrker dit hår, så det holder sig blødt og skinnende uanset vejrforhold.

 

Conditioner er lige så vigtig at have i brusebadet som shampoo. Den gør dit hår stærkere, så du får sundere hår og færre spaltede spidser. Derudover blødgør den dit hår, så det er nemt at børste og sætte op.
 

Hvilken conditioner er den rigtige for dit hår?

Den kan være svært at gennemskue, hvilken conditioner du skal bruge. Her er nogle tips til at finde den rigtige til din hårtype:

  • Fedtet hår – Er dit hår slapt og fedtet? Gå efter en balsam, som er let, styrkende og ”volumizing”. Når du bruger din balsam, skal du fokusere på midten og spidserne af hårstråene og undgå hårbunden.
  • Tørt og slidt hår – Er dit hår tørt eller ødelagt? Vælg en conditioner, som er ekstra fugtgivende, beskyttende og reparerende. Gå efter nærende ingredienser som silkeaminosyrer.
  • Farvet hår – Med balsam holder du farven i håret. Vælg én lavet specielt til farvet hår eller en, der indeholder UV- og varme-beskyttelse.
  • Krøllet hår – Conditioner til krøllet hår skal være ekstra fugtgivende og nærende. Vælg f.eks. én med arganolie, der modvirker tørhed og vil fremhæve dine krøller. 
     

Der er mange forskellige typer af balsam. Find den, der passer netop dit hår i udvalget her på føtex.dk.