Head & Shoulders

Der findes skælshampooer, og så findes der Head and Shoulders skælshampooer. Produkterne fra det amerikanske brand er ganske enkelt i en klasse for sig, og det er den allerbedste. Du er derfor garanteret en af markedets mest effektive og samtidig mest skånsomme shampooer mod skæl. Se udvalget lige herunder.

Head and Shoulders – effektive produkter mod skæl

Skæl findes i to varianter. Den mest almindelige, som skyldes en tør hovedbund, resulterer i ”tørre”, hvide skæl, som drysser på blusen, når du ryster hovedet og reder dit hår. Tørhed i hovedbunden kan komme af et tørt indeklima, ofte i vinterperioden, eller en udtørrende shampoo. Den anden variant kan skyldes svamp eller flere hudsygdomme. Her skal der typisk en medicinsk behandling til for at afhjælpe problemet.
 

Tre grunde til at vælge Heads & Shoulders:

  • Er effektiv mod skæl og skånsom mod hovedbund
  • Shampooen findes i rigtig mange varianter og dufte
  • Kan suppleres med f.eks. en conditioner mod skæl

Det er med skæl som med så meget andet, at det er bedre at forebygge end at helbrede. Er skaden sket, kan du dog nemt og forholdsvist hurtigt få bugt med dine skæl, hvis du plejer dit hår og din hovedbund med et af vores effektive hårplejeprodukter. 

Vi bestræber os altid på at have et bredt udvalg af Head and Shoulders. Hold øje med gode tilbud og andre skarpe priser i føtex avisen.

Hvad skal jeg vælge?

Uanset, hvilket produkt du bestemmer dig for, vil det have en effektiv antiskæl-effekt. Du risikerer derfor ikke at gøre noget forkert. Det er mere et spørgsmål om smag og behag. Det kan være i forhold til f.eks. nedenstående to punkter.

  • Hårpleje: Hvert produkt har nogle specifikke egenskaber. Fælles for alle vores produkter – både Head and Shoulders shampoo og balsam – er, at de gør det samme som de normale gør. Herudover har de blot en antiskæl-effekt.
  • Duft: Her i shoppen finder du produkter i den klassiske Head and Shoulders duft, men også af f.eks. æble og af citrus. På den måde risikerer du ikke at køre træt i én duft, men kan variere efter lyst.

Når du har fundet et produkt, bestiller du det online på føtex.dk.